Η Γη της Ελιάς: Απίστευτη Ανατροπή- Η Βασιλική ενδίδει στον Μιλτιάδη

511

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε μία απίστευτη ανατροπή αφού η Βασιλική ενδίδει στον Μιλτιάδη

Η επεισοδιακή διάσωση της Βασιλικής από τον Μιλτιάδη δημιουργεί νέα δεδομένα στην σχέση των νέων παιδιών, παρότι η μία είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο και ο άλλος έχει ορκιστεί να εκδικηθεί μαζί με τον αδερφό του Σωτήρη την οικογένεια του άντρα της και την πεθερά της, Χάιδω. Το δυστύχημα στη θάλασσα κάνει πολύ ευάλωτη την Βασιλική.

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, είχε προηγηθεί η πυρκαγιά στο σπίτι τους όπου διασώθηκαν τελευταία στιγμή ενώ ο Φίλιππος βρισκόταν μακριά της και ο πατέρας της Στάθης ήταν απορροφημένος από την αναζήτηση της χαμένης κόρης που απέκτησε από την Ιουλία γεγονός που ως τώρα αγνοούσε.

Η επιστροφή του αδερφού της Στέφανου είναι μία μικρή παρηγοριά για την νεαρή γυναίκα αλλά νιώθει βαριά τη σκιά του πεπρωμένου στη ζωή της.

Το παραλίγο μοιραίο τροχαίο για τη ζωή του άντρα της Φίλιππου, το οποίο είχε στήσει ο αδερφός του Μιλτιάδη, Σωτήρης εκτροχιάζει εντελώς τον ψυχισμό της. Παρά τις προσπάθειες του Φίλιππου να την στηρίξει λίγο πριν επιστρέψει στο στρατόπεδο νιώθει πως χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Μάλιστα, βρίσκεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με την ζήλεια του Φίλιππου που δεν αντέχει να ακούει τη γυναίκα του να λέει τα καλύτερα λόγια. για το σωτήρα της που θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα της, ενώ αυτός θα αναγκαστεί να φύγει ξανά μακριά της για να ολοκληρώσει την θητεία του στο στρατό.

Το βαθύ και ειλικρινές ενδιαφέρον του Μιλτιάδη που είναι πια ερωτευμένος μαζί της ελκύει την Βασιλική. Στην αρχή σαν γνήσια Μανιάτισσα μεγαλωμένη με αρχές βλέπεις σε αυτόν σε αυτόν έναν άνθρωπο τον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί να και να στηριχθεί, αναζητώντας ψυχολογική υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Καμία σκέψη να απατήσει ή να εγκαταλείψει τον άντρα της Φίλιππο δε περνά από το μυαλό της. Όμως η διαρκής κρίσεις ζήλιας του την κάνουν να νιώθει πολύ άσχημα, σα να ζει σε χρυσό κλουβί ένα πανέμορφο πουλί που ζητά διέξοδο και ελευθερία.

Και ο Μιλτιάδης φαίνεται πως μπορεί να είναι το διαβατήριο της για μία νέα αρχή. Η βαθιά φιλία που νιώθει γι’ αυτόν μετατρέπεται σε έλξη με απροσδόκητες συνέπειες για το γάμο της και την οικογένειά της.

Ο Σωτήρης, ο αδερφός του Μιλτιάδη από την πλευρά του ενθαρρύνει τον αδερφό του να κατακτήσει εντελώς την Βασιλική, καθώς αυτό διευκολύνει τα σχέδια του να συντρίψει την Χάιδω και τον Φίλιππο, στερώντας τους ότι πολυτιμότερο έχουν, την οικογένεια τους πρώτα και μετά, ακόμη και την ίδια τους τη ζωή.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ