Η Γη της Ελιάς: Εφιαλτικές στιγμές για την Αθηνά

234

Δύσκολες στιγμές θα ζήσει η Αθηνά στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις η Αθηνά

Η Αθηνά λοιπόν θα έρθει αντιμέτωπη με τρία σοβαρά θέματα. Από τη μια στιγμή στην άλλη θα μάθει ότι η μάνα της, η Μαρία βρίσκεται στη φυλακή μπλεγμένη σε κύκλωμα χαρτοπαιξίας.

Η Αθηνά στενοχωριέται πολύ για τη μάνα της και παράλληλα κάνει αγώνα για να τη βγάλει από τη φυλακή.

Η στενοχώρια της Αθηνάς θα συνεχιστεί με τη μικρή Φιλιώ, η οποία περνά στα χέρια της και επισήμως. Η μικρή Φιλιώ όμως δεν δείχνει να μπορεί να εγκλιματιστεί στο νέο της περιβάλλον, ενώ παράλληλα η συμπεριφορά της προς την Αθηνά δεν είναι η πρέπουσα. Η Αθηνά όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «η Γη της Ελιάς», από τη πλευρά της προσπαθεί να καταλάβει τη βασανισμένη μικρούλα και κάνει υπομονή θεωρώντας ότι κάποια στιγμή η Φιλιώ θα την αγαπήσει.

Ένα ακόμη θέμα από το παρελθόν αυτή τη φορά που θα ξαφνιάσει αρνητικά την Αθηνά έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του πρώην άνδρα της του Ιπποκράτη προς την Ιουλία. Από την τελευταία θα μάθει κάποια στιγμή πως ο Ιπποκράτης υποχρέωσε την αδελφή του να εγκαταλείψει την Μάνη όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Στάθη ενώ παράλληλα έβαλε το χεράκι του και στην εξαφάνιση της κόρης της Ιουλίας.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ