Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Δήμητρα μαζί – Οι κρυφές συναντήσεις

4356

Νέο ζευγάρι θα προκύψει στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Κουράκος και η Δήμητρα θα έρθουν κοντά από το πρώτο επεισόδιο και ένα ανεξέλεγκτο πάθος θα κυριαρχήσει ανάμεσα τους.

Γιώργης και Δήμητρα γίνονται ζευγάρι

Η Δήμητρα όπως έχουμε δει βαθιά πληγωμένη από τον θάνατο του Κίμωνα, πάλεψε πολύ καιρό για να το ξεπεράσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να αποφασίσει ότι έπρεπε να προχωρήσει στη ζωή της. Έτσι, όταν ο Ορέστης της αποκαλύψει ότι έχει πάρει την καρδιά του πρώην αρραβωνιαστικού της, η υπαστυνόμος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η Δήμητρα θα θυμώσει που τόσο καιρό ζούσε μέσα σε ένα ψέμα και θα ζητήσει από τον Ορέστη να χωρίσουν, γιατί νιώθει ότι δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν.

Εντωμεταξύ ο Γιώργης περνάει και αυτός μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή του, μετά τον ξαφνικό χωρισμό του από την Ευτυχία.

Έτσι, ο Κουράκος και η Δήμητρα όπως θα δούμε στον γ’ κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς», έρχονται κοντά μιλώντας για ότι τους πλήγωσε και προσπαθεί ο ένας να βρει παρηγοριά στον άλλον. Όμως ανάμεσα τους αρχίζει σιγά σιγά να φουντώνει μια ερωτική έλξη, την οποία αφήνουν να ολοκληρωθεί και γίνονται ζευγάρι.

Καθώς όμως γνωρίζουν ότι στην μικρή κοινωνία της Μάνης εύκολα μπορεί η σχέση τους να συζητηθεί, αλλά και επειδή ο Κουράκος νιώθει άσχημα προς τον φίλο του τον Ορέστη, προσπαθούν να βρίσκονται κρυφά μακριά από τα βλέμματα όλων απολαμβάνοντας τον παράνομο και ανεξέλεγκτο έρωτα τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ