Η Γη της Ελιάς: Γυναίκα, μπράβοι και εφοριακοί, τρελαίνουν τον Δημοσθένη!

186

Μία οικογένεια, θα ζήσει την απόλυτη οικονομική καταστροφή, στην γη της ελιάς και ένα ζευγάρι θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα, όταν γίνει οικονομικός έλεγχος και μπουν τρελά πρόστιμα.

Πιο συγκεκριμένα, ένας ισχυρός άντρας, θα υποφέρει αρκετά, μόλις δει το κάστρο που έχτιζε να καταρρέει. Ο λόγος για τον Δημοσθένη Καπερνάρο βέβαια, ο οποίος θα αντικρίσει με τα μάτια του την καταστροφή και θα καταρρεύσει.

Μετά την αποτυχημένη ομηρία των Βρεττάκων, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Πέρα από τα πολλά λεφτά που έχασε, ο φόβος πως οι άντρες του θα τον προδώσουν στην αστυνομία.

Μετά από αυτό το φιάσκο, ένας ακόμη έλεγχος από την εφορία, θα του χτυπήσει την πόρτα. Η Ασπασία, δυστυχώς, θα μάθει για τα σκάνδαλα του άνδρα της και δε θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Τελευταία Spoilers αναφέρουν πως η Ασπασία, μόλις μάθει για τα εγκλήματα του συζύγου της, θα τρελαθεί και θα κάνει τα πάντα, για να τον ισοπεδώσει!

Θα απαρνηθεί κάθε περιουσιακό στοιχείο που της χάρισε και θα καρφώσει τον Δημοσθένη, στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα εκείνος να τα χάνει όλα και να βιώνει την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Οι σκηνές αυτές προβλέπονται εκρηκτικές…

_________________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ