Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος θα γίνει μπαμπάς

14701

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μάνος θα γίνει μπαμπάς.

Την καλύτερη φάση του φαίνεται να περνά ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος εκτός από την συμμετοχή του στην πολύ επιτυχημένη σειρά, Η Γη της Ελιάς.

Αλλά και την επιτυχία του στο θέατρο με την παράσταση “Θέλω να σου κρατάω το χέρι”, όλα δείχνουν πως αποκτά και την δική του εκπομπή, στην ΕΡΤ! Ποια είναι η εκπομπή της ΕΡΤ, που θα παρουσιάσει ο Τάσος Ιορδανίδης, ποιος ο τίτλος της, η θεματολογία της και οι μέρες προβολής της;

Σύμφωνα με αποκλειστικές, και ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, μετά τις “Μαμάδες”, μια πολύ επιτυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ, πλέον έρχονται και οι “Μπαμπάδες“.

_________________________________________________________________

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης στο «Δύο στη 1»

_________________________________________________________________

Μια εκπομπή ίδιας ακριβώς θεματολογίας, για το άλλο όμως φύλο, και άκρως ενδιαφέρουσα. Η εκπομπή “Μπαμπάδες” θα προβάλλεται στην ΕΡΤ1, κάθε Σαββατοκύριακο, με τον Τάσο Ιορδανίδη παρουσιαστή.

Ο Τάσος Ιορδανίδης ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ της εκπομπής, αφού ο ίδιος είναι πατέρας δυο παιδιών, τα οποία μεγαλώνει με πολλή αγάπη, σύμφωνα με το youfly, μαζί με την σύζυγο του, Θάλεια Ματίκα, με την οποία παίζει μαζί και στο θέατρο, στο οποίο και συνεχίζουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Μάλιστα, πρόσφατα το ζευγάρι βρέθηκε και στην Βενετία, για διακοπές, μαζί με φίλους και συνεργάτες- ηθοποιούς από την σειρά Γη της Ελιάς. Η εκπομπή προορίζεται να βγει στον αέρα, στις αρχές με μέσα Οκτωβρίου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ