Η Γη της Ελιάς: Η Άννα πετάει τον Δημοσθένη έξω από το καφενείο

551

Έξαλλη θα γίνει η Άννα με τον Δημοσθένη, στην γη της ελιάς. Ο αδίστακτος επιχειρηματίας νομίζει ότι μπορεί να έχει όλα όσα θέλει. Δε διστάζει να προσεγγίσει ερωτικά τη νεαρή ηρωίδα της σειράς, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση.

Η Άννα αισθάνεται αμήχανα. Ο Δημοσθένης δεν υποχωρεί. Την στριμώχνει άσχημα και της δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Εκείνη, αν και διστακτική στην αρχή, στη συνέχεια δείχνει το σκληρό της πρόσωπο…

Το θέαμα αυτό διαρρέει σε όλη τη Μάνη. Ο Στάθης μαθαίνει για τα “καμώματα” του ξαδέλφου του και γίνεται έξαλλος. Πώς είναι δυνατόν ο Δημοσθένης να ζήτησε από μία κοπέλα τόσο μικρότερή του, να τον συνοδεύσει, ενώ μάλιστα είναι παντρεμένος;

Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μία κουβέντα με τον ξάδελφό του. Ο Δημοσθένης μένει έκπληκτος από τις κατηγορίες που δέχεται για την Άννα, στην γη της ελιάς. Το αξιοσημείωτο σε αυτή την κατάσταση, είναι η στάση της Ασπασίας.

Αν και ενοχλημένη, δεν λέει τίποτα στον σύζυγό της. Αντιθέτως, στέκεται στο πλευρό του, όπως έκανε πάντοτε. Ο Στάθης εκεί συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με το “σόι” του και αρχίζει να είναι περισσότερο καχύποπτος απέναντι στον Δημοσθένη..

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ