Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο Κίμωνας δεν αυτοκτόνησε και καταρρέει…

17346

Η αντίστροφη μέτρηση της φοβερής αυτής αποκάλυψης έχει πλέονξεκινήσει, και ο Δημοσθένης στην σειρά «Η Γη της Ελιάς», δεν θα μπορεί να ξεφύγει από κανέναν και με κανένα τρόπο.

Η απόδοση δικαιοσύνης είναι προ των πυλών, και μπορεί να καθυστέρησε λίγο στην δική του περίπτωση, όμως θα βρει τον «δάσκαλό» του από εκεί που δεν το περιμένει.

Η απληστία και η μανία του για εξουσία, δεν τον εμπόδισαν ούτε όταν έχασε το παιδί του, καθώς συνέχισε ακάθεκτος τις βρωμοδουλειές του. Όχι για πολύ όμως, καθώς τόσο ο Ορέστης όσο και η Δήμητρα θα βάλουν τέλος στην αδίστακτη ύπαρξή του.

Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο Κίμωνας δολοφονήθηκε

Τον ερωτεύτηκε παράφορα, και το γεγονός πως πάνω που ονειρεύονταν μία κοινή ζωή μαζί, εκείνος έδωσε τέλος στη δική του, δημιούργησε πέρα από βαθιά θλίψη, τεράστια ερωτηματικά στην Δήμητρα. Πάντα πίστευε ότι κάτι δεν έμαθε για τον θάνατο του Κίμωνα, είχε ένα αίσθημα ότι κάτι της διέφευγε και τελικά βγήκε αληθινή.

Ο Ορέστης, με τον οποίο η σχέση τους δεν εξελίχθηκε όπως περιμέναμε, της αποκαλύπτει πως έχει απτές αποδείξεις πως ο Δημοσθένης ευθύνεται για τον θάνατο του Κίμωνα, και εκείνη ξεσπά. Ορκίζονται και οι δύο να τον ξεσκεπάσουν πάση θυσία!

Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ότι έχουν συνωμοτήσει εναντίον του και ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα λάθος της Δήμητρας, την προδίδει και την ώρα που του έχουν στήσει παγίδα, εκείνος σηκώνει το όπλο προς το μέρος της. Όμως ο Ορέστης θα τρέξει για να τη σώσει και τον πυροβολεί πρώτος. Θα ζήσει ή όχι ο Δημοσθένης; Η συνέχεια θα είναι ανατρεπτική…

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ