Τα πιο hot ζευγάρια της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2023-2024

419

Νέες σειρές, νέες ιστορίες γεμάτες από μυστήριο, έρωτα, πάθος… Νέα ζευγάρια που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην τηλεόραση και θα μας καθηλώσουν, μέσα από τον θυελλώδη έρωτά τους. Η ελληνική μυθοπλασία συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει και τη νέα σεζόν, φέρνοντας στη μικρή μας οθόνη ανατριχιαστικές σειρές που κόβουν την ανάσα.

Ποια είναι λοιπόν τα νέα ζευγάρια που θα απολαύσουμε στις νέες ελληνικές σειρές το 2023 – 2024 και για ποιον λόγο θα ξεχωρίσουν, από τα πρώτα, κιόλας, επεισόδια; Έρχονται καυτές σκηνές που θα μας συνεπάρουν.

Μάρμω και Κίτσος – (Οι Πανθέοι – ΣΚΑΙ)


Η Μάρμω είναι παντρεμένη με έναν πολύ μεγαλύτερό της, τον Ανδρέα. Είναι μια γυναίκα φλογερή, πανέμορφη. Μπαίνει στην οικογένεια των Πανθέων και ερωτεύεται τον νεαρό Κίτσο, τον ανιψιό του Ανδρέα. Το πάθος τους δε κρύβεται.. Τι θα υπερισχύσει; Η αγάπη ή ο έρωτας; Η λογική ή το συναίσθημα; Οι κανόνες της ηθικής της εποχής ή το πάθος;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Οι Πανθέοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Οι Πανθέοι

Ηλέκτρα και Παύλος – (Ηλέκτρα – ΕΡΤ)


1972. Νήσος Αρσινόη. Η Ηλέκτρα μια γυναίκα παντρεμένη κι εγκλωβισμένη στους ρόλους που άλλοι διάλεξαν για εκείνη, της καλής κόρης, συζύγου και μάνας, ασφυκτιά στην κλειστή νησιωτική κοινωνία. Ο Παύλος Φιλίππου, ένας γοητευτικός και μυστηριώδης άντρας, καταφθάνει στην Αρσινόη για ν’ αναλάβει τη θέση του καθηγητή μαθηματικών στο γυμνάσιο του νησιού. Ο παράνομος έρωτάς τους, ανατριχιάζει…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Ηλέκτρα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Ηλέκτρα

Υπατία & Χάρι (Παραλία – ΕΡΤ)


Η νεαρή γιατρός Υπατία επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο. Το πρώτο της βράδυ στα Μάταλα, θα γνωρίσει τον γοητευτικό Χάρι. Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

Δαμιανή – Μιχαήλ – Αναστασία (Μάγισσα – ΑΝΤ1)


Ποιος δεν ανυπομονεί να δει τον θεσμό της σύγκριας; Ένα από τα πιο περίεργα ζευγάρια που θα δούμε σε ελληνική σειρά, τη σεζόν 2023-2024. Ο Μιχαήλ, παντρεμένος με την Δαμιανή, συνάπτει σχέση με την Αναστασία, για να αποκτήσει έναν γιο.. Το τρίγωνο αυτό αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

Το προξενιό της Ιουλίας

Ένα προξενιό και πολλά ένοχα μυστικά δημιουργούν ένα θρίλερ γεμάτο ανατροπές. Ποιος θα μπορέσει να υποστεί τις συνέπειες;

Η Ιουλία Σκούταρη είναι ερωτευμένη με τον Γρηγόρη Ραζίνη, όμως αυτός ο έρωτας είναι καταδικασμένος. Αναγκάζεται να παντρευτεί με προξενιό τον Γιωργίκη Προβιό, έναν κατά πολύ μεγαλύτερό της άνδρα με μεγάλη περιουσία, και η είδηση φθάνει στα πέρατα του θεσσαλικού κάμπου. Ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά θα καταφέρει ακριβώς το αντίθετο, να γεννήσει ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ