Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα ανταποκριθεί στον συνέταιρό της για να πάρει την δουλειά

112

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Ισμήνη θα ανταποκριθεί στο συνέταιρό της για να πάρει την δουλειά.

Άδοξο τέλος θα έχει στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ο συνεταιρισμός της Ισμήνης. Ο επενδυτής που μπαίνει συνέταιρος στην εταιρία καλλυντικών της Ισμήνης. Η τελευταία θέλει να επεκτείνει την επιχείρηση της και αναζητεί κεφάλαια για να μπορέσει να φέρει εις πέρας το στόχο της αυτό.

Θα βρεθεί – όπως ήδη έχουμε γράψει – ο επιχειρηματίας ο οποίος όμως από τη πρώτη στιγμή που μπαίνει στην επιχείρηση αρχίζει να καλοβλέπει την Ισμήνη.

Τη φλερτάρει αλλά η Ισμήνη τον αποφεύγει διακριτικά. Ωστόσο δεν το βάζει κάτω κι εξακολουθεί με τον άλφα ή βήτα τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του για το πρόσωπο της Ισμήνης.

Τα καμώματα του θα πέσουν στην αντίληψη και του Κωνσταντίνου ο οποίος θα γίνει έξαλλος με το συνέταιρο της Ισμήνης. Θα διαμαρτυρηθεί εντόνως στη σύζυγο του, σύμφωνα με το youfly, η οποία όμως τον καθησυχάζει εκφράζοντας του την αγάπη της ενώ παράλληλα του τονίζει ότι «δεν έχει μάτια για άλλον άνδρα».

Εν τω μεταξύ η Ισμήνη με το συνέταιρο της φεύγουν για την Αθήνα προκειμένου να βρούνε κατάλληλους επαγγελματικούς χώρους για τη διακίνηση των προϊόντων τους στην πρωτεύουσα.

Κάποια στιγμή που θα είναι μόνοι τους η Ισμήνη θα βρεθεί προ εκπλήξεως καθώς ο συνέταιρος της θα προσπαθήσει να την φιλήσει. Η ίδια τον απωθεί και παράλληλα βάζει τέλος στη συνεργασία τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ