Οι Πανθέοι Spoiler: Ένα πτώμα θα φέρει τα πάνω κάτω

57

Καταιγιστικές εξελίξεις, αναμένονται στα επόμενα επεισόδια της νέας σειράς του ΣΚΑΙ, «Οι Πανθέοι» καθώς σύμφωνα με spoiler, ένα πτώμα λίγο μετά το θάνατο του Βλάσση Πανθέου, θα φέρει νέες φουρτούνες στην οικογένεια.

Πολλά σκοτεινά μυστικά έρχονται σιγά σιγά στο φως, όμως κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι ξέρει ο άλλος. Ο Ανδρέας, δεν εμπιστεύεται κανέναν και τίποτα, κα έτσι αποφασίζει να δράσει μόνος του, κόντρα στην «σιωπή» κάποιων εκ των συγγενών του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Οι Πανθέοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Μεγάλο spoiler για τα επόμενα επεισόδια των Πανθέων

Ο Μεταξάς αντιλαμβάνεται πως αποτελεί στόχο, καθώς στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Ανδρέα Πανθέο να καταφτάνει εσπευσμένα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα στο γραφείο του, όπου ανακαλύπτει νεκρό τον άνθρωπο της ασφάλειάς του. Είναι πεπεισμένος πως κάποιος θέλει να τον βγάλει από την μέση, και ο Ανδρέας είναι το μόνο άτομο που εμπιστεύεται.

Σύμφωνα με τα spoiler, του ζητά να μεταφέρουν το πτώμα στην κλινική του, και ότι έγινε να μείνει μεταξύ τους, μέχρι να γίνει η νεκροψία και να βγουν τα αποτελέσματά της. Θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι του;

Στο μεταξύ το πάθος μεταξύ του Κίτσου και της Μάρμως φουντώνει όλο και περισσότερο, με τον ίδιο να της στέλνει μήνυμα ζητώντας της να βρεθούν στο ξενοδοχείο της Νίνας, ακροβατώντας και οι δύο σε ένα πολύ λεπτό σκοινί. Τα πράγματα αρχίζουν και παίρνουν επικίνδυνη τροπή για όλους…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Οι Πανθέοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Οι Πανθέοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ