Η γη της ελιάς: «Η κόρη μας, υπάρχει πιθανότητα το παιδί μας να ζει» – Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς

166

«Η κόρη μας, υπάρχει πιθανότητα το παιδί μας να ζει» λέει η Ιουλία στον Στάθη στο νέο τρέιλερ της σειράς «Η γη της ελιάς» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με ένα επεισόδιο που σίγουρα θα καθηλώσει. Το τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Ο γιατρός λέει στο Μάνο: «Δεν της το είπα, πρέπει να της το πάρουμε Μάνο. Λυπάμαι πολύ». Η Μαρίνα ξυπνάει στο νοσοκομείο και ρωτάει τον Μάνο: «Το μωρό μου το είδες;».

Ο Δημοσθένης προσπαθεί να κλείσει μια περίεργη συμφωνία: «Για να είμαι ξεκάθαρος, θα πάρεις ένα τεράστιο ποσό» και παίρνει την απάντηση: «Και τι πρέπει να προσφέρω;» και τον ακούμε να λέει: «Ένα μωρό με συμβολαιογραφική πράξη».

Ο Στάθης λέει στην Ιουλία: «Σ’ ακούω, τι θες να μου πεις;» και εκείνη του απαντάει: «Η κόρη μας, υπάρχει πιθανότητα το παιδί μας να ζει».

  

Στο τρέιλερ βλέπουμε και την Αθηνά να λέει: «Είναι πολύ σημαντική αυτή τη στιγμή αλλάζει όλη μου η ζωή». Ο Λυκούργος ρωτάει την Χάιδω: «Γιατί κυκλοφορείς με καραμπίνα;» «Μανιάτισσα είμαι, μην έχω ένα όπλο στο σπίτι;» του απαντά.

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ