Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος πιάνει στα πράσα την Ισμήνη με άλλον άντρα

1181

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Κωνσταντίνος πιάνει στα πράσα την Ισμήνη με άλλον άντρα.

Ένας νέος επιχειρηματίας χτυπά τη πόρτα του γραφείου της Ισμήνης και της κάνει μια πρόταση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ο άνδρας αυτός δείχνει ενδιαφέρον για την επιχείρηση καλλυντικών της Ισμήνης εκδηλώνοντας ενδιαφέρον εισόδου του σε αυτήν.

Μάλιστα προτείνει στην Ισμήνη να αγοράσει ένα ποσοστό της εταιρίας ενώ παράλληλα της καταθέτει ένα σχέδιο τέτοιο που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην επιχείρηση της.

Η Ισμήνη ακούει προσεκτικά την πρόταση του άνδρα που έχει απέναντι της και δείχνει προβληματισμένη. Έχει όνειρα για την εταιρία της και δεν το κρύβει. Η πρόταση του συνομιλητή της όσο περνάει ώρα γίνεται όλο και πιο ελκυστική για την ίδια.

Θα ζητήσει πίστωση χρόνου για να του δώσει μια απάντηση. Αλλά ήδη φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση της. Θα συμφωνήσει μαζί του και ο άνδρας αυτός θα γίνει και επισήμως συνέταιρος της βάζοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην εταιρία καλλυντικών της Ισμήνης.

Σύμφωνα με spoilers που έχει το daddy-cool.gr ο επιχειρηματίας θα προσεγγίσει και ερωτιkά την Ισμήνη αλλά θα αντισταθεί, μετά από λίγο καιρό όμως θα πέσει στο κρεβάτι με τον άνδρα και ο Κωνσταντίνος θα τους κάνει τσακωτούς.

Η γη της ελιάς επιστρέφει σύντομα στις οθόνες σας

Η Γη της Ελιάς – Γ’ Κύκλος | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται τον Σεπτέμβριο

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ