Η Γη της Ελιάς: Η κρυφή σχέση που θα φέρει μεγάλες ανατροπές όταν αποκαλυφθεί

484

Οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αυτή είναι η κρυφή σχέση που θα φέρει μεγάλες ανατροπές όταν αποκαλυφθεί.

Κανείς δεν θα περίμενε να δει τη Δήμητρα με τον Κουράκο μαζί καθώς μέχρι τώρα η σειρά δε μας έχει αφήσει το παραμικρό υπονοούμενο ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Όμως η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή που ο Γιώργης την είδε να μπαίνεις στο τμήμα είχε νιώσει ένα χτυποκάρδι αλλά τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με την Ιουλία και δεν επέτρεψε στον εαυτό του, να αφήσει το μικρό αυτό σκίρτημα να μεγαλώσει.

Στην ίδια ακριβώς κατάσταση βρέθηκε η νεαρή αστυνομικός η οποία δεν θα έμπλεκε ποτέ με παντρεμένο ενώ στη συνέχεια έκανε σχέση με τον Κίμωνα, οπότε και το θέμα Γιώργης ξεχάστηκε.

Και για τους δύο ήταν αυτό που λέμε κακό τάιμινγκ, όμως τα πραγματικά θαμμένα συναισθήματά τους, βγήκαν στην επιφάνεια, κυρίως με την πρώτη τους ερωτική συνεύρεση. Οι δυο τους μίλησαν ανοιχτά για όσα νιώθουν αλλά παράλληλα και για τους δύο υπάρχει ένα αγκάθι που λέγεται Ορέστης.

Ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει τύψεις απέναντι στον καλύτερό του φίλο που τον στήριξε και του στάθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε και η ηθική του δεν του επιτρέπει να τον κοροϊδεύει και να κοιμάται με τη γυναίκα που ο Ορέστης αγαπάει.

Αυτή τη συζήτηση την κάνει με την Δήμητρα η οποία μπορεί να μην έχει προχωρήσει σε κάτι ερωτικό με τον Ορέστη πέρα από ένα φιλί που έχουν δώσει ωστόσο συμφωνεί με τον Γιώργη πως δεν είναι σωστό αυτό που γίνεται απέναντι στον Ορέστη.

Όμως κάθε φορά ο Κουράκος και η Δήμητρα λένε “τέλος” κάθε φορά παραδίδονται στον έρωτά τους και κάνουν έρωτα. Σύντομα οι δυο τους θα καταλήξουν να έχουν κρυφή σχέση και φαίνεται πως θα έρθουν μεγάλες ανατροπές όταν αυτή αποκαλυφθεί.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ