Έρωτας Φυγάς: Ποια επιλέγει τελικά ο Νικόλας;

1888

Οι ανατροπές συνεχίζονται και στον β’ κύκλο της σειράς του OPEN «Έρωτας Φυγάς» καθώς ο Νικόλας έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δύο κοπέλες.

Νέο ζευγάρι στο Κιάρι

Η Ρηνιώ θα αποφασίσει να αφήσει πίσω της τον έρωτα της για τον Μάρκο, ο οποίος δεν είχε ανταπόκριση και να προχωρήσει με τον Νικόλα που τους συνδέει μια ειλικρινής αγάπη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Νικόλας και Ρηνιώ έρχονται σιγά σιγά πιο κοντά, καθώς ο ένας αποδέχεται τον άλλον για αυτό που είναι. Μάλιστα ο Νικόλας θα κάνει την κοπέλα να τον εμπιστευθεί και να ανοιχτεί μαζί του χωρίς να την περιορίζουν οι φόβοι της.

Όμως πάντα η Ρηνιώ θα νιώθει μια ανασφάλεια, κάτι που οφείλεται στη σύγκριση που κάνει με την Άννα, η οποία ανήκει σε μια ανώτερη τάξη και είναι μορφωμένη, ενώ εκείνη είναι μια απλή υπηρέτρια. Βέβαια όπως θα καταλάβουμε βλέποντας τη συνέχεια στον «Έρωτα Φυγά», ο Νικόλας νιώθει ότι με την Ρηνιώ τον συνδέουν ανθρώπινα στοιχεία, την νιώθει κοντά του, ανήκουν στην ίδια τάξη και την αγαπάει και εκείνος όσο και η Ρηνιώ.

Βέβαια ο δρόμος για το νέο ζευγάρι, δεν θα είναι στρωμένος μόνο με ροδοπέταλα, αν και η αγάπη κυριαρχεί ανάμεσα τους, τα εμπόδια δεν θα λείψουν, ενώ στο Κιάρι επιστρέφει και η Άννα η οποία θα έχει κάποιες συναντήσεις με τον Νικόλα…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ