Η Γη της Ελιάς: Η οικογένεια του Πότη έρχεται στην Μάνη και κάνει την ζωή της Άννας δύσκολη

3863

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η οικογένεια του Πότη έρχεται στην Μάνη και κάνει την ζωή της Άννας δύσκολη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Γιάννης Κρητικός υποδύεται τον Πότη, τον κουτσομπόλη καφετζή, στην καθημερινή σειρά του Mega που σαρώνει σε νούμερα τηλεθεάσης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι αρκετά ενεργός στα social media και φέτος το καλοκαίρι σταμάτησε να σκέφτεται την Άννα και τη Γη Της Ελιάς και πόσταρε φωτογραφίες από τις διακοπές του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χθες, έκανε την έκπληξη και πόσταρε φωτογραφίες με την οικογένειά του και με τον δικό του απίστευτο τρόπο μας σύστησε τον αδερφό του, τη μητέρα του αλλά και τον αγαπημένο του πατέρα.

«Η ομορφότερη φωτογραφία της ζωής μου!!! Η οικογένειά μου!

Τώρα μπορώ κι εγώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευτυχισμένος που βρίσκομαι κοντά τους», έγραψε στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας.

Και δεν έμεινε εκεί καθώς λίγη ώρα μετά ανέβασε και δεύτερη φωτογραφία με τον πατέρα του. «Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης!!!! ΠΑΤΕΡΑΣ!», έγραψε σε μια άλλη ανάρτησή του ο Γιάννης Κρητικός.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ