Η Γη της Ελιάς: Κι άλλος γάμος στη Μάνη, εκτός του Πότη – Άννας;

2010

Έρχεται νέος γάμος στη Μάνη που θα συγκινήσει, με τους δύο πρωταγωνιστές να ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο!

Στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα πάρει σάρκα και οστά το ειδύλλιο του Αποστόλη και της Αναστασίας.

Ο Αποστόλης μετά την ευτυχή κατάληξη που έχει η σχέση της αδελφής του με τον Πότη αποφασίζει να κάνε κι αυτός το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Έτσι θα τον δούμε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αναστασία η οποία ανταποκρίνεται στα αισθήματα του και γίνονται ζευγάρι.

Μένει να δούμε στη συνέχεια αν η σχέση αυτή επισημοποιηθεί και με γάμο. Τουλάχιστον για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σχετικό για γάμο μεταξύ Αποστόλη – Αναστασίας στα πρώτα 40 επεισόδια του τρίτου κύκλου.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ