Η Παραλία Spoiler: Ο έρωτας τους παρασέρνει – Η Καρμική συνάντηση

186

Η συνάντηση του Χάρι και της Υπατίας όπως θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία», θα τους παρασύρει σε έναν έρωτα δίχως όρια και θα φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές τους.

Μια καρμική συνάντηση κι ένας τρελός έρωτας στην «Παραλία»

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Η χαμηλών τόνων Υπατία που ζει και σπουδάζει στο Λονδίνο ιατρική, επιστρέφει στα Μάταλα, για να ανακοινώσει τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Η επιστροφή της όμως και όσα γίνονται το πρώτο βράδυ, θα φέρει άλλα δεδομένα στη ζωή της.

Βλέποντας τη ζωή των χίπηδων, εντυπωσιάζεται από τον τρόπο που απολαμβάνουν την κάθε τους μέρα, ενώ η γνωριμία της με τον Χάρι Πιρς θα την κάνει να αφεθεί σε κάτι πρωτόγνωρο για εκείνην.

Από την άλλη ο Χάρι, αν και έχει περάσει σκοτεινές περιόδους στη ζωή του, είναι ένας ανοιχτός άνθρωπος έτοιμος να προσφέρει εθελοντικά τις ιατρικές του γνώσεις στους χίπηδες αλλά και στους κατοίκους του χωριού.

Η ιατρική και η ζωή στο Λονδίνο όπως θα δούμε στην «Παραλία» είναι τα κοινά χαρακτηριστικά που ενώνουν αρχικά την Υπατία και τον Χάρι. Αν και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες βρίσκουν ο ένας στον άλλο το άλλο του μισό και ζουν τον απόλυτο έρωτα. Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο… Μήπως η συνάντησή τους ήταν καρμική;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ