Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει την Ασπασία

804

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Δημοσθένης σκοτώνει την Ασπασία

Η τελευταία σκηνή στον β΄ κύκλο της σειράς Γη της Ελιάς μάς αποκαλύπτει ότι από ένα λάθος της Ασπασίας ο Δημοσθένης μαθαίνει ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί. Στον γ΄ κύκλο η ιστορία αυτή θα μας απασχολήσει αρκετά, αλλά τίποτα δεν θα γίνει που είναι αναμενόμενο.

Πολλά γράφτηκαν για το τι θα γίνει με τον Δημοσθένη και την Ασπασία. Συγκεκριμένα, ότι ο Δημοσθένης τη χωρίζει κι εκείνη μένει μόνη και απελπισμένη και ψάχνει να βρει αποκούμπι στη χαμένη της αδελφή, που τα τελικά τη βρίσκει.

Ωστόσο, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν ισχύει. Σύμφωνα με το δικό μας αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Δημοσθένης θα ζητήσει να μάθει όλη την αλήθεια από την Ασπασία.

Εκείνη, αφού του ορκιστεί ότι είναι ο μοναδικός άντρας που αγάπησε και που είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του, του μιλάει για το λάθος που έκανε στο παρελθόν και εξαιτίας αυτού του λάθους προέκυψε η εγκυμοσύνη της στην Ειρήνη.

Μάλιστα, του εξηγεί ότι μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευε ότι η Ειρήνη είναι δικό του παιδί. Φυσικά του ζητάει να τη συγχωρήσει κι εκείνος παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Την ακούει και προσποιείται ότι τη συγχωρεί. Της λέει να ξεχάσουν τα πάντα και μάλιστα της τονίζει ότι η Ειρήνη είναι παιδί του και αυτό δεν αλλάζει και δεν θ’ αλλάξει ποτέ.

Η Ασπασία επαναπαύεται και όπως θα δούμε θα κάνει τα πάντα να είναι γλυκιά και τρυφερή με τον άντρα της. Ο δε Δημοσθένης επιφανειακά θα είναι ο καλός και θιγμένος σύζυγος, ενώ μέσα του βράζει σαν καζάνι. Δεν μπορεί με τίποτα να καταπιεί αυτό που έκανε η Ασπασία.

Δεν είναι απλά θυμωμένος. Τρέφει μεγάλο μίσος για τη γυναίκα που τόλμησε να τον απατήσει, να τον κοροϊδέψει και να λερώσει την τιμή του στη Μάνη. Περπατάει και πιστεύει ότι όλοι ξέρουν και τον κοιτάζουν σαν τον «κερατά» και αυτό δεν μπορεί να το αφήσει έτσι.

Ο Δημοσθένης ετοιμάζει ένα σατανικό σχέδιο για να εκδικηθεί την Ασπασία και μάλιστα όχι απλά, όπως γράφτηκε, δηλαδή να κυκλοφορεί με άλλη γυναίκα στη Μάνη και να την απατήσει.

Ο Δημοσθένης ετοιμάζεται να κάνει μια αποτρόπαια πράξη για να εκδικηθεί στην Ασπασία, η οποία όχι μόνο δεν έχει καταλάβει τίποτα, αλλά δεν ζητάει και κανένα στήριγμα από κανέναν, παρότι η σχέση της με την Ειρήνη έχει φτάσει στα άκρα. Φυσικά και δεν πρόκειται να βρει την αδελφή της, δεν περνάει καν από το μυαλό της, ενώ είναι αμφίβολο αν θα τη βρει ποτέ ή αν ζει ακόμα.

Ο Δημοσθένης θα φτάσει σε σημείο να βάλει να σκοτώσουν την Ασπασια; Ερχόνται μεγάλες ανατροπές!

Από την Μαρία Μεταξητινού για το περιοδικό TiViSirial

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ