Σασμός – Τρόμος: Τον σαπίζει στο ξύλo μέσα στο νοσοκομείο

2184

Ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα μας περιμένουν στον τρίτο και πιο συγκλονιστικό κύκλο στο Σασμό, με τον Μαθιό να διατρέχει τον μεγαλύτερο κίνδυνο της ζωής του μετά τον πυροβολισμό.

Ήδη ο Ανδρέας Βρουλάκης έχει εισβάλει στο χωριό και περιπλανιέται στους δρόμους της Άνω Ποριάς, και είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί όλους όσους έβλαψαν την οικογένειά του όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του, δηλαδή τους Σταματάκηδες.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Ανδρέας χτυπά τον Μαθιό μέσα στο νοσοκομείο στο Σασμό

Ο Μαθιός δεν θα αργήσει να μάθει για την επιστροφή του, και έκπληκτος τον ρωτά για ποιο λόγο αποφάσισε να επιστρέψει μετά από όλα αυτά τα χρόνια, τι τον φέρνει στην Άνω Ποριά. Σύντομα τα αίματα θα ανάψουν με τον Ανδρέα να εξοργίζεται και να αρχίζουν να λογομαχούν, εξαπολύοντας προσβολές ο ένας για την οικογένεια του άλλου.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του MyTv ο Ανδρέας παρατραβά το σκοινί και αυτά που ξεστομίζει για την Καλλιόπη και τον Αστέρη βγάζουν εκτός ορίων τον Μαθιό, ο οποίος σηκώνεται από το κρεβάτι του νοσοκομείου και τον απειλεί να φύγει γιατί θα καλέσει την αστυνομία.

Ο Ανδρέας όχι μόνο δεν φεύγει αλλά πιάνονται και στα χέρια με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφεύγει ολοκληρωτικά! Η σκηνή θα μας καθηλώσει…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ