Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια…

698

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια.

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, το πρώτο αφορά την σχέση του με την Εύα, η οποία αποφασίζει να διακόψει την κύηση της. Από τότε, ο Χρήστος έχει ενοχές που την οδήγησε στην παραπάνω απόφαση και στέκεται δίπλα της, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον δεσμό τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Το άλλο εξίσου σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι οι άνθρωποι της νύχτας που πουλάνε προστασία στα μαγαζιά. Οι μπράβοι απαιτούν να δεχτεί την προστασία, όμως ο ίδιος αρνείται, καθώς είναι αντίθετος με τέτοιες συμφωνίες.

Τότε λοιπόν, αρχίζουν να τον απειλούν, πως αν δεν αλλάξει γνώμη σύντομα, θα βλάψουν τον ίδιο ή ακόμα και ανθρώπους δικούς του. Την επόμενη ημέρα, τον επισκέπτονται και πάλι στην ταβέρνα. Εκείνος παραμένει στην αρχική του στάση, με αποτέλεσμα να εξοργιστούν και αυτή τη φορά να διαλύσουν το μαγαζί.

Ο νεαρός σοκάρεται και αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο αδίστακτοι είναι και πως οι απειλές τους θα γίνουν πράξη, οπότε πρέπει να κάνει κάτι για να προστατεύσει τον εαυτό του και το μαγαζί του.

Έτσι λοιπόν, στην επόμενη επίσκεψή τους, δεν διστάζει να τους επιτεθεί, όμως ο έλεγχος χάνεται γρήγορα. Πάνω στην συμπλοκή, ο Χρήστος σκοτώνει έναν από τους μπράβους. Η αστυνομία δεν αργεί να φτάσει στο σημείο, προχωρά στην σύλληψη του και τον ανακρίνουν για το συμβάν και για τον φόνο.

Η θέση του είναι δύσκολη μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για όσα εκείνος ισχυρίζεται. Για την αιματηρή συμπλοκή ενημερώνεται ο Λυκούργος, ο οποίος τον καθοδηγεί πριν φτάσει στον εισαγγελέα και τον ανακριτή. Ωστόσο, δεν καταφέρνει να γλιτώσει την προφυλάκιση μέχρι να γίνει η δίκη.Η Γη της Ελιάς: Τα επεισόδια 83-84-85-86-87 της εβδομάδας που έρχεται από 23 έως 27/1/23

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ