Η Γη Της Ελιάς: Ο Βαρόνος αποκτά διάδοχο

437

Η Γη Της Ελιάς Γ’ Κύκλος: Στη σκιά του επερχόμενου φινάλε της δεύτερης σεζόν, ο Δημοσθένης βιώνει την πιο συγκλονιστική αποκάλυψη της ζωής του: η Ειρήνη, το κορίτσι που αγάπησε ως δικό του αίμα, δεν είναι τελικά η κόρη του. Η Ασπασία, η γυναίκα που εμπιστευόταν αφειδώς, δεν μπόρεσε να κρύψει το βαρύτατο μυστικό που φύλαγε στην καρδιά της.

Η αλήθεια είναι πιο βαθιά από ό,τι φανταζόταν. Η Ειρήνη είναι το αποτέλεσμα μιας παράνομης σχέσης της Ασπασίας με τον πρώην της Χάιδως. Η καρδιά του Δημοσθένη σπάει σε χίλια κομμάτια. Το όνειρο του για μια ευτυχισμένη οικογένεια έχει καταρρεύσει, και η εμπιστοσύνη του στην Ασπασία έχει εξαφανιστεί.

Αλλά η πιο βαθιά πληγή για τον Δημοσθένη δεν είναι απλώς η προδοσία της Ασπασίας. Είναι η επίγνωση ότι, παρά την αγάπη του για την Ειρήνη, δεν έχει ένα βιολογικό παιδί. Η επιθυμία του για μια οικογένεια, για ένα παιδί που θα κληρονομούσε το όνομά του, τον καταβροχθίζει.

Το παρελθόν του Δημοσθένη είναι γεμάτο σκοτεινά μυστικά, και οι τύψεις για το φόνο του Κίμωνα τον στοιχειώνουν. Σε αυτήν την περίοδο πόνου και αναζήτησης, ο Δημοσθένης αποφασίζει να αναζητήσει μια νέα αρχή, μια νέα γυναίκα που θα του χαρίσει το παιδί που ποθεί.

Και κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης, ο Δημοσθένης θα βρει περισσότερα από ό,τι περίμενε, ανατρέποντας τα πάντα και γίνοντας πατέρας για δεύτερη φορά, με τρόπο που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί!

Η γη της ελιάς επιστρέφει σύντομα στις οθόνες σας

Η Γη της Ελιάς – Γ’ Κύκλος | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται τον Σεπτέμβριο

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ