Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σε ψυχιατρική κλινική

839

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ασπασία θα βρεθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Δημοσθένης τρελαίνεται, απορεί και ανησυχεί όταν βλέπει πως την Ασπασία, στα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, αντιμετωπίζει τον Ορέστη σα να είναι ο πραγματικός της γιος, ο Κίμωνας.

Η Ασπασία από τη στιγμή που μαθαίνει ότι ο Ορέστης έχει τη καρδιά του Κίμωνα αλλάζει στάση απέναντι του και τον φροντίζει σα να πρόκειται για το ίδιο της το παιδί. Γίνεται εμμονική μαζί του και προσπαθεί να περνά όσες περισσότερες ώρες γίνεται δίπλα του.

Από την άλλη ο Δημοσθένης ανησυχεί σφόδρα με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η γυναίκα του. «Ασπασία τρελάθηκες; Δεν έχεις το Κίμωνα απέναντι σου. Κατάλαβε το. Ο γιος μας έχει πεθάνει».

Η Ασπασία όμως αρνείται να δεχθεί την πραγματικότητα θεωρώντας ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του γιου της. Και αυτό της αρκεί. Βλέπει στο πρόσωπο του Ορέστη, τον Κίμωνα της. Ο Δημοσθένης θα επιμείνει φοβούμενος μην εκτραχυνθεί προς το χειρότερο η κατάσταση της γυναίκας του.

Τα τελευταία spoilers λένε πως από ένα σημείο και μετά η Ασπασία θα πάθει εμμονή με τον Ορέστη. Εκείνος εξαιτίας της μεγάλης αδυναμίας που νιώθει γι’ αυτήν αρχικά δεν θα το αντιληφθεί. Όμως οι δικοί της άνθρωποι, θα ξεκινήσουν να κατανοούν ότι η σχέση τους ή τουλάχιστον ο τρόπος που την διαχειρίζεται η Ασπασία, δεν είναι λογικός.

Θα την παροτρύνουν να ξεκινήσει και πάλι ψυχολόγο. Και όντως αυτό θα κάνει. Μόνο που αυτήν την φορά τα πράγματα θα είναι πιο σοβαρά και περίπλοκα. Έτσι, η Ασπασία φαίνεται πως σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε θα περάσει ένα χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική, για να διαχειριστεί τον χαμό του γιου της.

Η γη της ελιάς επιστρέφει σύντομα στις οθόνες σας

Η Γη της Ελιάς – Γ’ Κύκλος | ΝΕΟ Πρόγραμμα | Ερχεται τον Σεπτέμβριο

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ