Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ισμήνη φλερτάρει με άλλον άνδρα

564

Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος μπορεί να νόμιζαν ότι τα δύσκολα για το γάμο τους πέρασαν στη Γη της Ελιάς, όμως στην πραγματικότητα τώρα αρχίζουν.

Ο Κωνσταντίνος είχαμε δει πως ήταν μπλεγμένος μέχρι το κόκκαλο με τον υπόκοσμο, όμως για την Ισμήνη έκανε τα πάντα προκειμένου να αλλάξει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Είναι ο λόγος που είδε τη ζωή διαφορετικά, και ονειρεύεται να βρίσκεται μόνο στο πλάι της, θυσιάζοντας τα πάντα. Πως θα αντιδράσει λοιπόν, όταν αντιληφθεί πως κάποιος άλλος την πολιορκεί στενά και ο γάμος τους κινδυνεύει;

Ο άνδρας που φλερτάρει την Ισμήνη στη Γη της Ελιάς

Νέες αφίξεις έρχονται στην Μάνη και την Γη της Ελιάς στον τρίτο κύκλο της σειράς, και μία από αυτές είναι ο ερχομός ενός επενδυτή που θα ταράξει για τα καλά τη σχέση αλλά και τη ζωή Κωνσταντίνου και της Ισμήνης.

Ένας νέος λοιπόν επενδυτής εισβάλει στη σειρά, και φτάνοντας στην Μάνη, κάνει πρόταση στην Ισμήνη κι εκδηλώνει το ενδιαφέρον του να αγοράσει ποσοστό στην εταιρεία καλλυντικών της.

Η Ισμήνη σκέφτεται σοβαρά την πρότασή του και αποφασίζει να πει το μεγάλο ναι. Όμως το ενδιαφέρον του δεν είναι μόνο για την εταιρία καλλυντικών αλλά και για την ίδια, κάτι που αμέσως γίνεται αντιληπτό από τον Κωνσταντίνο.

Δεν διστάζει μάλιστα να την φλερτάρει ανοιχτά, βάζοντάς την σε σκέψεις. Τι σκοπεύει να κάνει την ώρα που ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα; Η ρήξη είναι κοντά…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ