Σασμός: Ο Παύλος ξεψυχάει στα χέρια του Ανδρέα

826

Οι εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Παύλος ξεψυχάει στα χέρια του Ανδρέα.

Ο Σασμός μας συστήνει νέους ήρωες τη νέα σεζόν με τον Ανδρέα Βρουλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, να είναι ένας από αυτούς.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Ανδρέας Βρουλάκης επιστρέφει στον τόπο του μετά από χρόνια φυλακισμένος σε Τούρκικες φυλακές. Η κατάσταση που βρίσκει τον σοκάρει. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες ερωτευμένοι και κοντά στον Σασμό.

Ο Ανδρέας δε θα αφήσει τη βεντέτα να ξεχαστεί έτσι εύκολα. Δε συμπαθεί τον Αστέρη με τον οποίο η Αργυρώ έχει παιδί καθώς είναι Σταματάκης και άρα εχθρός.

Ο Παύλος στο μεταξύ έχει ήδη καλέσει τον αδελφό του Ανδρέα, τον Τηλέμαχο, και τον Λάζαρο για να συζητήσουν για τον Σασμό με τους Σταματάκηδες. Ο Παύλος έχει λάβει το ρόλο του διαπραγματευτή για να γίνει επιτέλους αυτό που θα φέρει ειρήνη στις δύο οικογένειες και το χωριό.

Σύμφωνα με το mediatime.gr, ο βίαιος και τραχύς Ανδρέας δε συμφωνεί με τίποτα από όσα κάνει ο Παύλος. Η αντιπαράθεσή του με τον Παύλο είναι αναπόφευκτη.

Ο Παύλος υπερασπίζεται τον Αστέρη και την αγάπη του με την Αργυρώ. Παύλος και Ανδρέας θα συγκρουστούν μέχρι τα άκρα έτοιμοι ακόμη και για τον θάνατο για αυτά που πιστεύουν.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ