Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Φίλιππος ο επόμενος στόχος της εκδίκησης

83

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA, “Η Γη της Ελιάς”, υπόσχονται να είναι καταιγιστικές και ανατρεπτικές. Ο Φίλιππος, βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων, καθώς η οικογένεια Βαφέα αποφασίζει να εκδικηθεί την Χάιδω για τον θάνατο των αδελφών τους που σκοτώθηκαν από αυτήν.

Ο πρώτος αδελφός που καταφθάνει στη Μάνη για να εκδικηθεί είναι ο Μιλτιάδης. Αυτός παρακολουθούσε προσεκτικά τη Χάιδω και, πιο σημαντικά, τον Φίλιππο, παρέχοντας πληροφορίες στον αδελφό του. Και τώρα, ετοιμάζεται να φτάσει στην Αρεόπολη, έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο. Ακόμα και όταν ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον πείσει ότι ο αδελφός τους που σκοτώθηκε από την Χάιδω φέρει ευθύνη για τον θάνατο της κόρης της και αρνείται να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε εκδίκηση.

Ωστόσο, ο αδελφός του Μιλτιάδη δεν είναι διατεθειμένος να ακούσει κανέναν. Έτσι, προχωρά στο επόμενο σχέδιό του, που περιλαμβάνει μια δολοφονική επίθεση κατά του Φιλίππου. Καθώς οδηγεί μια μέρα στον επαρχιακό δρόμο, ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι ένας άγνωστος με κράνος και καλυμμένο πρόσωπο πάνω σε μια μηχανή τον ακολουθεί. Ο Βαφέας τον προσπερνά και στήνει ενέδρα λίγο αργότερα. Καθώς ο Φίλιππος περνά μπροστά από εκείνον, ο δράστης αρχίζει να πυροβολεί, αλλά ο γιος της Χάιδως επιταχύνει και γλιτώνει τη θανάσιμη επίθεση.

Τρομαγμένος, ο Φίλιππος φτάνει στο σπίτι και εξηγεί τα γεγονότα στην οικογένειά του. Η Χάιδω συνειδητοποιεί τότε ότι ο Φίλιππος είναι στόχος του Βαφέα, και η ανησυχία της αυξάνεται περαιτέρω. Η Βασιλική, από την άλλη, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί όλα αυτά συμβαίνουν και γιατί κάποιοι επιθυμούν να βλάψουν την οικογένειά της.

Ο Λυκούργος χωρίς να ξέρει ακόμα τι κρύβει η Χάιδω, προτείνει να υπάρχει προστασία της αστυνομίας και έτσι ο Φίλιππος όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», θα έχει ασφάλεια όλη τη μέρα.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ