Παγιδευμένοι Σοκ: Ο Δημήτρης γίνεται δολοφόνος

345

Ανατροπές που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό έρχονται στα νέα επεισόδια στους Παγιδευμένους, και αναρωτιόμαστε αν τελικά ο Δημήτρης με την Άννα θα ζήσουν ποτέ ήσυχα χωρίς περιπέτειες, μιας και η ύπαρξη ενός ακόμη δολοφόνου σπέρνει τον πανικό.

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα προκειμένου να πιάσουν τον μανιακό δολοφόνο, και τελευταία εξέλιξη ήταν πως έχουν εντοπίσει το σπίτι του, και ετοιμάζουν επιχείρηση να τον πιάσουν. Τα πράγματα όμως θα έχουν δραματική τροπή…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Δημήτρης σκοτώνει τον δολοφόνο στους Παγιδευμένους

Τα πράγματα στους Παγιδευμένους θα πάρουν άσχημη τροπή όταν ο μανιακός δολοφόνος στην όψη των αστυνομικών προσπαθήσει να το σκάσει, και πυροβολήσει τον Ανδρέα. Ο Δημήτρης τότε ανταποδίδει τα πυρά προκειμένου να μην διαφύγει.

Σύμφωνα όμως με το τηλεοπτικό περιοδικό MyTV, ο δολοφόνος έχει αιμορροφιλία, και κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του από αιμορραγία καθώς το αίμα του δεν πήζει, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Δημήτρης διαλύεται. Με δάκρυα στα μάτια ψελλίζει στην Άννα πως «Ήξερα ότι ήταν άρρωστος και όμως τον πυροβόλησα, έχω στα χέρια του το αίμα του. Όμως τα βάσανα του τώρα αρχίζουν, καθώς ένα πρόσωπο θα γυρέψει εκδίκηση για τον θάνατο του και ο Δημήτρης θα βρεθεί στο στόχαστρό του. Ποιο είναι αυτό;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Παγιδευμένοι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Παγιδευμένοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ