Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα πρώτα έξι επεισόδια

523

Η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», που κέρδισε πέρσι το τηλεοπτικό κοινό έρχεται ακόμα πιο ανατρεπτική αυτή τη σεζόν με εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν από τα πρώτα επεισόδια.

Δολοφονίες, έρωτες και εκδίκηση έρχονται στη «Γη της Ελιάς»

Τα πάνω κάτω έρχονται στις ζωές των ηρώων της σειράς όπως θα δούμε σύμφωνα με το TV24, με τον Δημοσθένη καταρχήν να παθαίνει καρδιακό επεισόδιο τη στιγμή που η Ασπασία ομολογεί ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί. Από την άλλη η Δήμητρα θα μάθει ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα και θα φύγει από κοντά του, ενώ εκείνος αργότερα θα ανακαλύψει ότι η Δήμητρα ήτα αρραβωνιασμένη με τον Κίμωνα και θα καταλάβει την αντίδρασή της. Όταν αποκαλύψει στην Ασπασία και τον Δημοσθένη ότι χτυπάει σε εκείνον η καρδιά του γιου τους, θα λυγίσουν και θα πέσουν στην αγκαλιά του. Εντωμεταξύ η Ειρήνη θέλει να αποκτήσει δικό της ελαιώνα και ο Δημοσθένης θα την προτρέψει να ξεκινήσει από εργάτρια στην αρχή.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η Βασιλική βλέπει ένα όνειρο και αυτό της δημιουργεί μεγάλη ανησυχία για την μητέρα της και έτσι την πιέζει να κάνει εξετάσεις. Καθώς εξακολουθεί να βλέπει το όνειρο, οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί αφού μαθαίνει ότι η Αρετή έχει σπάσει το χέρι της και έτσι θα χρειαστεί να μείνει στο σπίτι της μητέρας της για να την βοηθάει.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ευχάριστα και για τους Στεφανέους, καθώς ο ερχομός του Σωτήρη Βαφέα θα κάνει τη Χάιδω να καταλάβει ότι κινδυνεύει η οικογένειά της. Ο Σωτήρης που έρχεται με σκοπό την εκδίκηση, πιάνει δουλειά στους ελαιώνες των Βρεττάκων, ενώ λέει στον αδελφό του τον Μιλτιάδη, ότι θέλει να τον βοηθήσει για να βγάλουν από τη μέση τον Φίλιππο και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο της οικογένειας Στεφανέα.

Στα πρώτα επεισόδια θα δούμε επίσης ότι η Μαρίνα δεν ακούει το παιδί και θα πάνε στον γιατρό με τον Μάνο, όπου όσα θα ακούσει θα αλλάξουν για ακόμα μια φορά τη ζωή της και θα την κάνουν να κλειστεί στον εαυτό της μακριά απ’ όλους.

Εντωμεταξύ η Ιουλία μαθαίνοντας για έναν γιατρό που έκανε παράνομες υιοθεσίες, αρχίζει να πιστεύει ότι η κόρη της έζησε και εκείνη έπεσε θύμα του αδίστακτου γιατρού. Η Αφροδίτη θα την βοηθήσει λέγοντας της για μια πλατφόρμα που υπάρχει όπου μπορεί να επικοινωνήσει και να στείλει δείγμα DNA και εκείνοι να την εντοπίσουν αν υπάρχει δείγμα της. Παράλληλα η Ιουλία ενημερώνει τον Στάθη που αγνοούσε μέχρι τώρα την εγκυμοσύνη της και εκείνος σοκάρεται από την αποκάλυψη της.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια η Ισμήνη θα έρθει αντιμέτωπη με έναν μανιακό δολοφόνο και θα μάθει αργότερα ότι αυτή η επίθεση συνδέεται με τον πρώην άντρα της και έτσι μαζί με τον Κωνσταντίνο και τον Λυκούργο θα τον κυνηγήσουν δικαστικά για την άρση της πατρότητας της Αιμιλίας, η οποία θα πάρει το επίθετο του Κωνσταντίνου.

Ταυτόχρονα, ο Ισίδωρος θα φύγει για την Κηφισιά με την Αμαλία χωρίς να το πει σε κανέναν, ενώ η Μαρία θα δούμε ότι έχει πέσει στον παράνομο τζόγο κάνοντας την Αθηνά να ανησυχεί. Στο μεταξύ η Άννα και ο Πότης που έρχονται όλο και πιο κοντά, επιτέλους παρασύρονται από το πάθος τους, ενώ ο Χρήστος και η Αφροδίτη θα περάσουν μαζί ένα βράδυ.

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ