Η Μάγισσα: Η σκηνή που θα κόψει την ανάσα στο πρώτο επεισόδιο

1069

Το πρώτο επεισόδιο στη σειρά “Η Μάγισσα” περιέχει μια σκηνή, που θα κόψει την ανάσα.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της νέας αυτής ιστορίας, μας μίλησε για τη συνεργασία του με την Έλλη Τρίγγου, αλλά και για μια ιδιαίτερη σκηνή που θα ανατριχιάσει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Όπως μας αποκάλυψε, το πρώτο επεισόδιο θα θυμίζει περισσότερο ταινία… Θα ξεδιπλωθεί η ιστορία με τέτοιον τρόπο, ώστε να κρατά σε εγρήγορση τους τηλεθεατές. Μάλιστα, μία σκηνή, η οποία έκανε αρκετές ώρες να γυριστεί, θα ξεχωρίσει από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Σε αυτή, ένα ολόκληρο χωριό καίγεται. Όλα παίρνουν φωτιά και η Έλλη Τρίγγου, ως Θεοφανώ, τα παρακολουθεί, με την πλάτη της γυρισμένη. Είναι τόσο άψογα τραβηγμένη αυτή η στιγμή, που αισθάνεσαι ότι η Έλλη Τρίγγου σε κοιτάζει στην ψυχή…

Αυτό ίσως να αποτελεί ένα όραμά της (καθώς είναι “Μάγισσα”), ίσως και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη εικόνα από το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς “Η Μάγισσα”, θα μείνει αξέχαστη… Χρειάστηκαν πολλές ώρες για να γυριστεί και να φτάσει σε αυτό το τόσο άρτιο αποτέλεσμα που θα δούμε.

Ο Λευτέρης Χαρίτος μας είπε πως με την Έλλη Τρίγγου έχει απίστευτη χημεία και πως την επέλεξε αμέσως για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μόλις έμαθε για τη σειρά. Αποτυπώνει μέσα από το βλέμμα της, όλα όσα θα βίωνε η Θεοφανώ, αν ήταν υπαρκτό πρόσωπο της εποχής.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ