Η Μάγισσα: Ξενάγηση στα γυρίσματα της νέας σειράς του ΑΝΤ1

1804

Ο ANT1 οργάνωσε μια όμορφη εκδρομή στην Καρδαμύλη της Μάνης, για να μας ξεναγήσει στα γυρίσματα της νέας σειράς “Η Μάγισσα”. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τους ηθοποιούς, τους συντελεστές, αλλά και τα όμορφα αυτά τοπία, που κόβουν την ανάσα…

Στο κάστρο της Καρδαμύλης (Πύργος Μούρτζινου), μας υποδέχτηκε ο Λευτέρης Χάριτος. Ο σκηνοθέτης της νέας σειράς, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως αυτό που θα παρακολουθήσουμε τον Σεπτέμβρη στις οθόνες μας, είναι συναρπαστικό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Πράγματι, μέσα από μια μικρή βόλτα στα γυρίσματα της σειράς “Η Μάγισσα”, καταλάβαμε αμέσως πόσο μεράκι, δουλειά και αφοσίωση χρειάζεται αυτό το σπουδαίο έργο..

Μια βόλτα στην ιστορική Μάνη

Ο ANT1 φρόντισε να κάνει αυτή την εκδρομή, αξέχαστη. Δημοσιογράφοι μίλησαν με τον Λευτέρη Χαρίτο, με τους ηθοποιούς, έκαναν βόλτα στα σοκάκια της Καρδαμύλης και της Ακρόπολης και πήραν μια μικρή γεύση από όσα έρχονται τη νέα σεζόν, δια χειρός Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

Τι να πει κανείς για αυτό το δίδυμο… Η μικρή σκηνή που παρακολουθήσαμε με τον Γιώργο Γάλλο, τον Τάσο Νούσια και πολλούς ακόμη αξιόλογους ηθοποιούς, κατάφερε να μας καθηλώσει και να μας κάνει να ανυπομονούμε για τη συνέχεια, χωρίς να ξέρουμε το σενάριο, χωρίς να γνωρίζουμε καλά – καλά την ακριβή υπόθεση της ιστορίας.

Από μια σκηνή μόνο, από έναν “καυγά” ανάμεσα σε δύο ισχυρούς άντρες, διαπιστώσαμε πως αυτό που έρχεται τον Σεπτέμβρη στον ANT1, δε θα θυμίζει σε τίποτα όλα όσα έχουμε δει ως τώρα…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ