Η Παραλία – Ανατροπή σοκ: Αφήνει την Υπατία και ερωτεύεται άλλη

2714

Μυστικά και πάθη αρχίζουν και αποκαλύπτονται σιγά σιγά στην νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Παραλία», και τα περισσότερα από αυτά μέχρι στιγμής αφορούν και τον Γραντό, ο οποίος είναι τόσο σκοτεινός και απρόβλεπτος, όσο κανένας άλλος ήρωας της σειράς.

Ο Γραντός αποτελεί ίσως τον πιο αψυχολόγητο χαρακτήρα, ο οποίος κρύβει μέσα του ταυτόχρονα βιαιότητα αλλά και πολύ πόνο. Η Υπατία, όπως ήδη έχουμε δει υπήρξε ο μεγάλος και αξεπέραστος έρωτάς του.

Παρότι είναι παντρεμένος, δεν την ξέχασε ποτέ και διαλύεται μόλις ακούει ότι παντρεύεται τον Γιώργο. Όμως η μοίρα το επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές…

Ο Γραντός ερωτεύεται κεραυνοβόλα στην Παραλία

Όπως έχουμε ήδη δει στην σειρά, είναι μια προσωπικότητα που συνεχώς μεταβάλλεται και κρύβει όλα όσα φοβάται, με έναν πηγαίο θυμό που δεν ξέρει πώς να χειριστεί. Είναι παντρεμένος με την Κερασία, η οποία υποφέρει στο πλάι του, όμως η Υπατία είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του.

Μόλις ο Γράντος πληροφορείται ότι πρόκειται να παντρευτεί αλλά και να τον συστήσει στην οικογένειά της τα χάνει.

Όμως μία άσχημη κατάσταση θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον έρωτα! Σύμφωνα με τα spoilers, θα σώσει την Τες από σίγουρο κίνδυνο, και οι δυο τους θα έρθουν εξαιρετικά κοντά. Θα δούμε τον άλλο εαυτό του ή θα συμπεριφερθεί το ίδιο βίαια όπως στη γυναίκα του; Η συνέχεια θα μας εκπλήξει…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ