Η Γη της Ελιάς: Δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του

1346

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε δήμιος ο Ιπποκράτης και η Αθηνά μαρτύρησε στα χέρια του.

Όπως είχαμε δει στα τελευταία επεισόδια της σειράς ο Ιπποκράτης είχε κάνει την εμφάνιση του μέσω flashback. Με την Αθηνά είχαν μία δυνατή σχέση. Η Αθηνά, από τον γάμο ο οποίος στράβωσε, βρήκε νέα κρυφή σχέση, δηλαδή τον Δημήτρη, τον οποίο τον εμφάνισε στην οικογένεια και στους υπόλοιπους σαν γιο της…

Ο πατέρας της Μυρτάλης τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες στην οικογένεια του και μετά ξεκίνησαν οι εντάσεις. Ο Ιπποκράτης αγαπούσε πάρα πολύ την Μυρτάλη και μόνο εκείνη είχε κοντά του, κανέναν άλλον. Τα ίδια του αδέλφια τον κατηγορούσαν για την τόσο αυστηρή του στάση.

Και αυτό θα το αποκαλύψει η ίδια η Αθηνά καθώς θα αναφέρει πως την κακοποιούσε συνεχώς, και πως στο σπιτικό τους γινόταν ένας χαμός. Η ζωή της μέσα στο σπίτι του Ιπποκράτη έμοιαζε εφιάλτης.

Για αυτό το γεγονός θα μιλήσει και η ίδια η μητέρα της η Μαρία. Ίσως με αυτά τα γεγονότα θα είναι το κλειδί για την Αθηνά. Για αυτό πρέπει να αποδείξει πως ο πατέρας της Μυρτάλης την κακοποιούσε, έτσι ίσως οι δικαστές να δουν και την άλλη πλευρά του κέρματος και έχει ένα άλλοθι για την εξωσυζυγική της σχέση.

Και έτσι γίνεται, η Μαρία αποφασισμένη για το τι θα πει, εμφανίζεται στο δικαστήριο και καταθέτει υπέρ της Αθηνάς, τονίζοντας πως η κόρη της περνούσε δύσκολα στα χέρια του Ιπποκράτη. Με αυτήν την ομολογία όλο το δικαστήριο θα ξεσηκωθεί, την ίδια στιγμή η Μυρτάλη σηκώνεται και ξεσπά έντονα και στις δύο απειλώντας τες.

Θα αποκαλυφθούν και άλλα μυστικά για τον Ιπποκράτη. Μυστικά που ΔΕΝ τα περιμένατε

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ