Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα χτυπάει άσχημα την Ειρήνη

541

Ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στην Ειρήνη, που είναι στο νοσοκομείο κι η Σοφία, που βλέπει την κλήση του, την απορρίπτει. Ο Χριστόφορος πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη….

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Έλενα πάει στη Σοφία και της λέει για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του Χριστόφορου και πάνω στην ένταση της κουβέντας τους, έρχεται η Ειρήνη και η σύγκρουση της με την Έλενα θα πάρει μια άσχημη, αναπάντεχη τροπή.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 14/9 Επεισόδιο 53

Ο Παύλος ρωτάει την Κρίστια, αν είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη. Η Κρίστια του λέει πως δεν της είπε τίποτα. Τον ρωτάει γιατί είπε στη Χλόη να κόψει την παρέα μαζί της κι η απάντηση του Παύλου την αφήνει άφωνη.

Η Ειρήνη αιμορραγεί, από το χτύπημα της Έλενας κι η Σοφία σε πανικό, ψάχνει το κινητό της να φωνάξει ασθενοφόρο.

Η Μαρήλια δείχνει στον Άλκη το απειλητικό σημείωμα που βρήκε στην τσέπη του σακακιού του και τον ρωτάει, αν είναι αλήθεια ότι σκότωσε αυτόν τον Ηλία.

Ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στην Ειρήνη, που είναι στο νοσοκομείο κι η Σοφία, που βλέπει την κλήση του, την απορρίπτει. Ο Χριστόφορος πολύ ανήσυχος για την Ειρήνη.

Ο Μάρκος λέει στην Κρίστια ότι ο Θέμης είπε στην αστυνομία ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και της ζητάει να τον βοηθήσει. Εκείνη γίνεται έξαλλη και του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να το κάνει.

Ο Μάρκος θέλει να της πει ότι μπορεί ο Χριστόφορος να μην σκότωσε τον Νικήτα Αβράμη, αλλά, να το έκανε η Εύα, δεν το κάνει, αφού ο Χριστόφορος του ζήτησε να μην της πει τίποτα. Η κουβέντα τους καταλήγει σε καυγά κι η Κρίστια φεύγει και πάει σπίτι της, ενώ η Χριστίνα μαθαίνει απ΄ τον Θέμη ότι ο Χριστόφορος έχει σκοπό να ρίξει στην Εύα το φόνο του Νικήτα.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ