Η Παραλία: Μιχαλάκη και Κουκουράκης μιλούν για τους ρόλους τους

369

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις 22:45 η πολλά υποσχόμενη σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία» με τη Δανάη Μιχαλάκη ως Υπατία Αρχοντάκη και τον Γιάννη Κουκουράκη, στο ρόλο του Γιώργου Παυλόπουλου.

Μέσα από τη σειρά τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο οι Γιώργος Χρυσοβιτσάνος, Κώστας Γεραμπίνης, μεταφερόμαστε στα Μάταλα, τον Σεπτέμβριο του 1969. Η Υπατία Αρχοντάκη – Δανάη Μιχαλάκη -, η νεαρή γιατρός στη σειρά «Η Παραλία» επιστρέφει στην Κρήτη από το Λονδίνο, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο – Γιάννης Κουκουράκης -.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Υπατία Αρχοντάκη και Γιώργος Παυλόπουλος

Η Δανάη Μιχαλάκη υποδύεται την 28χρονη Υπατία Αρχοντάκη, μια πολύ όμορφη καρδιολόγο που ζει μόνιμα στο Λονδίνο και επιστρέφει στα Μάταλα να ανακοινώσει τα ευχάριστα στους γονείς της. Η Αντιγόνη, η μητέρα της Υπατίας αντιλαμβάνεται όμως πώς η κόρη της δεν είναι πραγματικά ερωτευμένη.

Τι θα γίνει τελικά; Θα παντρευτεί η Υπατία τον Γιώργο ή ένας άλλος έρωτας θα αλλάξει τις ισορροπίες της;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Ο Γιώργος Παυλόπουλος που στο ρόλο του θα δούμε τον Γιάννη Κουκουράκη, ζει στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά. Είναι ο σύντροφος της Υπατίας που έρχεται στα Μάταλα για να γνωρίσει τους γονείς της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial_)

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ