Η Παραλία Spoiler: Ξέρει για την δολοφονία και θα μιλήσει

1105

Ένα προς ένα βγαίνουν στο φως τα μυστικά που κρύβουν οι κάτοικοι στα Μάταλα, και σιγά σιγά τα πράγματα αρχίζουν να έχουν νόημα στην «Παραλία» σχετικά με την στυγερή δολοφονία της Ρηνιώς, που βούλιαξε τους πάντες στην θλίψη.

Πολλοί οι ύποπτοι και αρκετά και τα κίνητρα για να βγάλει κανείς από την μέση τη Ρηνιώ, όμως το χειρότερο είναι πως όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, πολλοί γνωρίζουν ή έχουν στοιχεία για τη δολοφονία της. Άλλοι θα τα ομολογήσουν προκειμένου να βοηθήσουν και άλλοι θα τα κρατήσουν κρυμμένα καλά…

Ο Γραντός γνωρίζει μία πληροφορία για τη δολοφονία στην «Παραλία»

Όλοι είναι συντετριμμένοι από την απώλειά της, μα περισσότερο οι δυο της φίλες. Μέχρι τώρα έχουμε δε πως ο Γραντός αποτελεί έναν αστυαθή χαρακτήρα με πολλά σχοκτάδια και εξαιρετικά βίαιη συμπεριφορά. Όμως η κίνηση που θα κάνει, είναι τελείως αντίθετη με εκείνη που θα περιμέναμε.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό 7 μέρες TV, κατά κάποιο τρόπο έχει μία σημαντική πληροφορία για την δολοφονία της Ρηνιώς, την οποία αποφασίζει να πάει να μοιραστεί με τον Καραχάλιο.

Κατευθύνεται έτσι στο αστυνομικό τμήμα και αποκαλύπτει όσα γνωρίζει, ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο να ρίξει φως στην υπόθεση. Είπε αλήθεια ή είναι ακόμη ένα μοχθηρό σχέδιό του για να στοχοποιήσει κάποιον; Η συνέχεια στην οθόνη μας…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΕΡΤ (@ertofficial)

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ