Το Ναυάγιο: Ένα εpωτικό τρίγωνο που χάνεται ανάμεσα σε Κύθηρα, Αθήνα και Παρίσι

126

Η νέα πολλά υποσχόμενη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη έρχεται να μας καθηλώσει με την ιστορία μιας γυναίκας που είχε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της.

Μια γυναίκα με δυο ταυτότητες

Πανικός κυριεύει τους επιβάτες του πλοίου «Φοίνιξ», όταν ο ασύρματος στέλνει σήμα κινδύνου ότι το πλοίο βυθίζεται. Είναι 8 Δεκεμβρίου του 1966, ώρα 02.06.

Η Ειρήνη και ο Απόστολος που ξεκίνησαν για το ταξίδι της ζωής τους, βρίσκονται ανάμεσα στους επιβάτες που παλεύουν να σωθούν. Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες. Άλλοι καταφέρνουν να επιζήσουν και άλλοι χάνονται στα παγωμένα νερά του Αιγαίου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Ναυάγιο θα τα βρίσκεις εδώ.

Όσοι επέζησαν όπως θα δούμε στη σειρά «Ναυάγιο», προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα αν και έχουν μπροστά τους να αντιμετωπίσουν πολλές καταστάσεις, άλλες που πονάνε και άλλες που οδηγούν στην ευτυχία. Δικαστικές ίντριγκες και δημοσιογραφικές ανατροπές, αλλά και θέληση για ζωή, αγάπη και δικαίωση.

Μετά από πενήντα χρόνια η Άρτεμις βρίσκεται στο σπίτι της γιαγιά της που πέθανε λίγες μέρες πριν. Κοιτώντας τα πράγματά της κάποια στιγμή ανακαλύπτει μια παλιά κιτρινισμένη εφημερίδα με φωτογραφίες από το ναυάγιο του πλοίου «Φοίνιξ». Σε μια από τις φωτογραφίες είναι κυκλωμένο ένα πρόσωπο. Στο πρόσωπο αυτό αναγνωρίζει τη γιαγιά της όταν ήταν νέα. Στη λεζάντα υπάρχει το όνομά της, αλλά άλλο επίθετο. Τι μπορεί άραγε να συμβαίνει; Μια αποκάλυψη θα έρθει στο φως, καθώς όπως φαίνεται σε κάποιους το ναυάγιο έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Το ταξίδι τους συνεχίστηκε και η ζωή τους άλλαξε…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Ναυάγιο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Ναυάγιο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ