Κάνε ότι κοιμάσαι (6/3): «Εγώ το σκότωσα…» – Αποκάλυψη ”βόμβα” στο σημερινό επεισόδιο

236

Με νέο και μάλιστα διπλό επεισόδιο επιστρέφει η σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι τη Δευτέρα 6/3 με τις εξελίξεις για τη συνέχεια να είναι πολύ σημαντικές, λίγο μετά την αποκάλυψη του Νικόλα για τους τοκογλύφους.

Οι σημερινές (6/3) εξελίξεις στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι
Επεισόδιο 45

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Ίσσαρης προσπαθεί να προστατέψει τον Νικόλα από τις βίαιες εκρήξεις του. Η Αστυνομία ανακρίνει τους συμμαθητές του Γιάννη για την υπόθεση της εμπορίας ναρκωτικών και αυτό βάζει ξανά τον Κάσδαγλη στο στόχαστρο των συναδέλφων του. Ο Στάθης συστήνει τη Νάσια στους συμμαθητές του, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τη σχέση τους. Ο Λημνιός πιέζει τη Βικτόρια. Της εξηγεί ότι η συνεργασία τους δεν έχει τελειώσει.

Η Μπετίνα έχει απελπιστεί με τη σύλληψη του άντρα της. Λέει στον Λάκη ότι θα ομολογήσει τι έκανε για να επηρεάσει την υπόθεσή του. Ο Λάκης της εξηγεί ότι θα μπλέξουν ακόμα περισσότερο. Επιμένει ότι ο ίδιος δεν σκότωσε τον Χριστόφορο. Τι φοβάται η Βικτόρια για την Άννα; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν χάσει τελείως τον έλεγχό του;

Επεισόδιο 46ο

Η Άννα προλαβαίνει τον Νικόλα πριν κάνει το χειρότερο λάθος του. Ο Νικόλας συλλαμβάνεται, αλλά ο Μάνος δεν επιθυμεί τη δίωξή του ούτε σκοπεύει να του κάνει μήνυση. Η εικόνα του Νικόλα έχει αρχίσει να σοκάρει το περιβάλλον του. Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον συμμαθητή της, σίγουρη ότι δεν είχε καμιά σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

Στο πλάι της έχει τη Στέλλα και τον Θοδωρή, αλλά δεν ξέρουν πώς να πλησιάσουν τον άνθρωπο που έμπλεξε τον Γιάννη με τις κατηγορίες. Η Άννα προσπαθεί να συνεφέρει τον Νικόλα, αλλά εκείνος αντιδρά. Αναγκάζεται και μπαίνει σε μια ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης θυμάτων, αλλά είναι πολύ αρνητικός. Ποιον απρόσμενο σύμμαχο θα γνωρίσει, όμως, σε αυτή την ομάδα;

Ο Ματθαίος γνωρίζει τον Νικόλα σε μια ομάδα ψυχικής υποστήριξης συγγενών θυμάτων και αρχικά τον αντιμετωπίζει με καχυποψία και άρνηση. Όταν γνωρίζονται καλύτερα, ο Ματθαίος τού προτείνει βοήθεια.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Κάνε ότι κοιμάσαι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Κάνε Ότι Κοιμάσαι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ