Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ποιο πρόσωπο έκπληξη είναι μέλος της συμμορίας;

266

Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Ποιο πρόσωπο έκπληξη είναι μέλος της συμμορίας;

Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο νέους από αντίθετους κόσμους, μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή, ζωντανεύει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που θα προβάλλεται στο MEGA.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ενώ η Όλγα με τον Παναγιώτη βάζουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να ζηλέψει η Αλεξία και ναγυρίζει στη σχέση τους, η Κύρα κάνει ακόμα μία προσπάθεια να την χωρίσει από τον Βίκο,ζητώντας αυτή τη φορά από την Θάλεια να την πείσει να μείνει μακριά του.

Την ίδια στιγμή, ο Βίκος απαγάγει τον πρώην βουλευτή που είχε εξαφανίσει το όνομα του από τοορφανοτροφείου και τον στριμώχνει άγρια για να του αποκαλύψει τον λόγο που το έκανε. Ψάχνειαπεγνωσμένα να βρει ποιοι είναι οι βιολογικό γονείς του, την ώρα που και η Φιλαρέτη τον αναζητάκαι το σκάει κρυφά από την μονή για να βρει στοιχεία που θα την φτάσουν στην αλήθεια.

Η Κασσιανή ήταν εμπλεκόμενη σε συμμορία που διέπρατε ληστείες, και, εκτός από το παρελθόν της μετα ναρκωτικά η Ελισάβετ θα μάθει και άλλες σκοτεινές της ιστορίες. Που θα συγκλονίσουν…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 72-73-74 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σε τι βασίζεται;
Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση της σειράς και το τραγούδι των τίτλων που ερμηνεύει η μοναδική Ελένη Βιτάλη.

Η ιστορία: Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου. Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ