«Κάνε ότι κοιμάσαι» – Λευτέρης Πολυχρόνης: «Είπα στον σεναριογράφο, “λυπήσουμε, θα με λιντσάρουν”»

1083

Στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 10/6 ο Λευτέρης Πολυχρόνης.

Ο τηλεοπτικός «Μηνάς» από τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» μίλησε για το τελευταίο επεισόδιο αλλά και για τις βίαιες σκηνές που είχε για τις ανάγκες του ρόλου του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι θα τα βρίσκεις εδώ.

«Εγώ περνάω καλά κάνοντας τον κακό, είναι απελευθερωτικό. Τον “Μηνά” από την αρχή προσπάθησα να τον συμπαθήσω. Δεν έπαιξα τον κακό δηλαδή. Εγώ νιώθω γατάκι μπροστά στον Μηνά. Το κοινό με έβλεπε με τρομερή συμπάθεια, παραδόξως. Εγώ πίστευα ότι όσο περνάει ο ρόλος και έπαιρνα τα σενάρια, ότι θα με αντιπαθήσουν τρομερά», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Ήταν τρομερά ευτυχής συγκυρία αυτή η σειρά γιατί ήταν όλοι εξαιρετικά παιδιά. Περνούσαμε πολύ καλά. Την Έμιλυ την αγάπησα πάρα πολύ και είχα και τρομερή δυσκολία μαζί της γιατί υπήρχαν κάποιες βίαιες σκηνές και σε κοιτούσε με αυτά τα αθώα ματάκια και τους έλεγα δεν μπορώ», επεσήμανε.

Για το τελευταίο επεισόδιο είπε: «Είπα στον σεναριογράφο, “λυπήσουμε, θα με λιντσάρουν”. Και είχα και δυσκολία, γιατί εγώ τον συμπάθησα, μέχρι πριν από το αμόκ που έπαθε. Έψαξα το βρήκα και τελικά το δικαιολόγησα, δεν θα γινόταν διαφορετικά. Ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Αυτός έχασε την ελπίδα για την αγάπη».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Κάνε ότι κοιμάσαι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Κάνε Ότι Κοιμάσαι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ