Μάγισσα: Αυτοί οι ηθοποιοί θα παίξουν στη σειρά

645

Η μάγισσα έρχεται στον Αντ1 τον Ιανουάριο του 2023, και το λαμπερό καστ των ηθοποιών, εμπεριέχει μεγάλα ονόματα που δεν πιστεύαμε ότι θα τους βλέπαμε μαζί, και θα απογειώσουν σίγουρα την σειρά με τις ερμηνείες τους.

Κατερίνα Λέχου
το πολυπόθητο ναι φαίνεται πως είπε και η Κατερίνα Λέχου, η οποία θα είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστριών της νέας σειράς, και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να την δούμε.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Τάσος Νούσιας

Σε προχωρημένες ωστόσο συζητήσεις με την παραγωγή, και πολύ κοντά στην θετική απάντηση βρίσκεται και ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα υπογράψει μέσα στις επόμενες ημέρες το συμφωνητικό συνεργασίας του με τη σειρά.

Η δημιουργική ομάδα των «Άγριων μελισσών» ξαναχτυπά. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μας πάνε πίσω στο 1818.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, γεμάτο με έντονο μυστήριο, σασπένς, ξόρκια αλλά και έρωτες λίγο πριν την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Η παραγωγή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Ιανουάριο του 2023 και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα, καθώς η ιστορία εξελίσσεται στη Μάνη, τα γυρίσματα που ξεκινούν σε λίγες ημέρες, θα γίνουν σε φυσικούς χώρους, ενώ για τις ανάγκες της σειράς έχει ήδη στηθεί ένα σκηνικό για να εξυπηρετεί τις λήψεις στον Πύργο όπου θα ζουν οι κεντρικοί χαρακτήρες.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα κρατάει η Έλλη Τρίγγου,

ενώ τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες θα υποδυθούν:

Γιώργος Γάλλος

Νίκος Ψαρράς

Μαρκέλλα Γιαννάτου

Αναστάσης Ροϊλός

Σύμφωνά με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται οι συντελεστές της σειράς και με την ηθοποιό Ευη Σαουλίδου

Ενώ στους κεντρικούς ρόλους της σειράς θα βρεθεί ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης

Η υπόθεση της σειράς
Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες της Ελληνικής Επανάστασης έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δύο οικογενειών έχει φουντώσει για τα καλά λόγω μιας βεντέτας που υπάρχει ανάμεσά τους. Ωστόσο ο περίγυρός τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από τον μεγαλύτερο σκοπό, που είναι η Επανάσταση.

Οι δύο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό. Το μέλλον του όμως είναι δυσοίωνο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εξαφανίζεται, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια.

Η υπηρέτρια της μητέρας βλέπει όραμα πως το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και την ενημερώνει. Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο που οραματίστηκε η νεαρή κοπέλα και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη, αλλά και ως μάγισσα.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν την αθωότητά της αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας, άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί. Το μεγάλο μαρτύριο όμως για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι; Παράλληλα με όσα συμβαίνουν, ο άντρας του σπιτιού κάνει χρήση του θεσμού της σύγκριας.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ