Μαύρο Ρόδο: Αργός και βασανιστικός θάνατος για τον…

3313

Πέφτει αναίσθητος στα χέρια του Πέτρου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Θέμη, στο Μαύρο Ρόδο. Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Βίκου, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για τον Καστρινό. Οι μέρες κυλούν αργά και βασανιστικά για όλους.

Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν ο Βίκος δίνει εντολή δολοφονίας για τον Θέμη! Θέλει να τον κάνει να πληρώσει, με το ίδιο νόμισμα. Ζητά από τον Φρέντι να ρίχνει μικρές δόσεις δηλητηρίου στο φαγητό του Θέμη, για να τον στείλει αργά και βασανιστικά στον άλλον κόσμο.

Πράγματι, ο Θέμης δεν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος προσπαθεί να τον δηλητηριάσει, παρά την αδυναμία που αισθάνεται. Σύμφωνα με την Μαίρη Καράμπελα στο MYtv, μια μέρα καταρρέει στα χέρια του γιου του, ο οποίος τον ικετεύει να τον πάει στο νοσοκομείο.

Η κάθε μέρα είναι κι ένας αγώνας επιβίωσης για τον αδίστακτο Θέμη. Οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν, δε μπορεί να πάρει τα πόδια του, δε μπορεί να σταθεί όρθιος και να καταλάβει πως κάποιος προσπαθεί να του κάνει κακό.

Σύντομα θα πάρει την απόφαση να επισκεφτεί τον γιατρό, λίγο πριν ο Βίκος του δώσει την τελευταία δόση του δηλητηρίου. Τότε είναι που ο Θέμης θα καταλάβει, μέσω της γνωμάτευσης, ότι κάποιος προσπαθεί να τον βγάλει από τη μέση, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Ποιος είναι αυτός και ποιος ο σκοπός του; Ο Καστρινός τρελαίνεται, ξεκινά άμεσα θεραπεία για να αποβάλλει το δηλητήριο, αλλά η ζωή του κρέμεται από μια πάρα πολύ λεπτή κλωστή..

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ