Μαύρο Ρόδο: Έτσι τα ξαναβρίσκει Πέτρος και Ελισάβετ

2484

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες αφού έτσι τα ξαναβρίσκει Πέτρος και Ελισάβετ.

Τέλος στη ζωή του αποφασίζει να βάλει ο Γεράσιμος καθώς πλέον βλέπει πως δεν έχει καμία ελπίδα να κερδίσει την καρδιά της Ελισάβετ, η οποία δείχνει έτοιμη να γίνει οικογένεια με τον Πέτρο. Σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Γεράσιμος αφού πυροβολεί έναν αστυνομικό στη συνέχεια τρέχει να κρυφτεί αλλά έχει ήδη βγει ένταλμα για την σύλληψη του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Στην Γερακιανή, το σοκ για όλους είναι μεγάλο για όσα συνέβησαν και κυρίως για την Ευτυχία και το Μανώλη. “Δεν μπορεί το παιδί μας να έφτασε μέχρι εκεί” μονολογούν και αμέσως ψάχνουν να βρουν το γιο τους.

Η Ευτυχία, που πιστεύει πως θα κρύβεται στον αχυρώνα εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, καταφέρνει να τον ειδοποιήσει και τον πείθει να παραδοθεί. Εκείνη τη στιγμή φτάνει η αστυνομία και τον συλλαμβάνει. Στο μεταξύ η Ελισάβετ αρχίζει να αποκτά τα πρώτα συναισθήματα για το παιδί που περιμένει και μιλάει στο αγέννητο μωρό της.

Μόνο που ο κίνδυνος για εκείνη ακόμα δεν έχει φύγει και μια αιμορραγία και έντονοι πόνοι την οδηγούν ξανά στο γιατρό. “Πρέπει να χειρουργηθείς άμεσα αλλιώς θα υπάρξει μεγάλος κίνδυνος για το μωρό και για σένα” της τονίζει και η κοπέλα μπαίνει στο νοσοκομείο για μία επέμβαση εξαιτίας των επιπλοκών.

Στο μεταξύ ο Γεράσιμος καταφέρνει να το σκάσει από την αστυνομία και πάει στο πατρικό του όπου η Ευτυχία, κάνει προσπάθειες να τον πείσει να παραδοθεί. “Σε παρακαλώ παιδάκι μου πάμε στην αστυνομία να γίνουν όλα νόμιμα. Είμαι δίπλα σου, πάντα θα είμαι. Σε ικετεύω άκουσέ με.” του λέει αλλά εκείνος είναι ανένδοτος και φεύγει ξανά.

“Παρατήστε με όλοι σας“. Στοπ νοσοκομείο η Ελισάβετ μαθαίνει πως περιμένει κοριτσάκι και ο Πέτρος μαθαίνει για το χειρουργείο. Σπεύδει στο πλευρό της. Την επόμενη μέρα η κοπέλα παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει στο μοναστήρι, εκεί όπου έχει να αντιμετωπίσει και πάλι την οργή της Κασσιανής και του μητροπολίτη.

“Δεν μπορείς να φεύγεις και να έρχεσαι όποτε σου καπνίσει. Δυστυχώς δεν έχεις καμία θέση πια εδώ” της επισημαίνουν. Στην πύλη της Μονής την περιμένει ο Πέτρος και εκείνη πηγαίνει κοντά του. ‘Έμαθα ότι περιμένω κορίτσι” του λέει κι εκείνος από την ευτυχία του καταρρέει στα πόδια της.

“Σ’ ευχαριστώ. Σ’ ευχαριστώ” μονολογεί από χαρά του. Την σκηνή παρακολουθεί ο Γεράσιμος που πια καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για εκείνον και την Ελισάβετ. Έτσι η απόφαση που παίρνει είναι πια μονόδρομος.

Δεν έχει κάποια αξία η ζωή χωρίς εκείνη και έτσι αυτοκτονεί. Την ίδια ώρα η Ευτυχία, που δεν ξέρει ακόμα τίποτα έχει ένα κακό προαίσθημα και δεν μπορεί να πάρει ανάσα. Διαισθάνεται πως ο μεγαλύτερος φόβος της βγαίνει αληθινός.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ