Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ ζητάει την βοήθεια του Καστρινού

1834

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Ελισάβετ ζητάει την βοήθεια του Καστρινού.

Πεθερούλης… χαχαχαχαχα

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Πέτρος πιέζει τον Ζερβόπουλο να βρει έναν τρόπο, ώστε να έχει δικαιώματα στο παιδί που θα γεννηθεί, αλλά εκείνος του εξηγεί ότι ακόμα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. «Ας γεννηθεί πρώτα με το καλό και μετά θα προβούμε στις ανάλογες ενέργειες», του λέει, αλλά εκείνος φοβάται μήπως η Ελισάβετ εξαφανιστεί και κρυφτεί σε άλλο μοναστήρι.

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι αυτό που σου πρότεινα προηγουμένως, να της γνωστοποιήσουμε τις προσθέσεις σου εγγράφως», του προτείνει και ο Πέτρος φαίνεται κάπως να ηρεμεί.

«Ωραία δηλαδή θα της στείλουμε ένα χαρτί που θα λέει ότι είμαι γνώστης της κατάστασης της και ότι έχω σκοπό μετά τη γέννηση του παιδιού να διεκδικήσω τα δικαιώματά μου ως πατέρας;», τον ρωτά και στη συνέχεια του λέει να προχωρήσει.

Έτσι αργότερα, ο Ζερβόπουλος τηλεφωνεί στην Ελισάβετ για να την ενημερώσει, όμως εκείνη πανικοβάλλεται και του το κλείνει, ενώ στη συνέχεια ζητάει από τον πατέρα της και την Φιλαρέτη να μιλήσουν στον Καστρινό, προκειμένου να σταματήσει τον Πέτρο.

«Με απείλησε, ότι θα μου πάρει το παιδί και τώρα έβαλε και δικηγόρο. Σας παρακαλώ, θέλω να ζητήσετε από τον πατέρα του να μεσολαβήσει. Μόνο έτσι μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο ο Πέτρος», τους εκλιπαρεί. Λίγο αργότερα, ο Λευτέρης τηλεφωνεί στον Πέτρο και του λέει ότι ήταν μεγάλο λάθος η κίνηση που έκανε.

«Εγώ έχω μια συμβουλή να σου δώσω και καλά θα κάνεις να την ακούσεις…Σταμάτα τώρα όποια διαδικασία έχεις κινήσει με το δικηγόρο γιατί αυτό δεν θα βοηθήσει κανέναν.

Ούτε εσένα, ούτε την Ελισάβετ, ούτε το παιδί! Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Μακάρι να σε φωτίσει ο Θεός», τον συμβουλεύει και του το κλείνει.

Πίσω στην νευρολογική κλινική, η Ευτυχία καθώς μιλάει με τον Μανώλη στο τηλέφωνο, βλέπει τον Γεράσιμο με το γνωστό κουστούμι να βγαίνει από το δωμάτιο που νοσηλεύεται. «Εγώ φεύγω», της δηλώνει και η Ευτυχία ζητάει από τον Μανώλη να πάει τώρα αμέσως στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, η Κασσιανή κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα από την απόφαση που πήρε ο Μητροπολίτης να δώσει την ηγουμενία προσωρινά στην Φιλαρέτη. «Δεν ξέρω τι φαντάζεσαι αλλά ο μητροπολίτης έκανε αυτή την κίνηση, ίσα ίσα για να καταλαγιάσει τα πνεύματα.

Μην ελπίζεις λοιπόν, ότι θα ξαναπάρεις την ηγουμενία γιατί μπορεί με αυτό που έκαναν να δυσανασχέτησαν λίγο οι χωρικοί αλλά το δικό σου σκάνδαλο ταρακούνησε για τα καλά το μοναστήρι», ισχυρίζεται η Κασσιανή.

«Έτσι λες; Αυτό θα το δούμε…», της απαντάει η Φιλαρέτη. «Μάλιστα… Δηλαδή έχεις σκοπό να δεχτείς την ηγουμενία στην περίπτωση που θα στην ξαναδώσει πίσω ο σεβασμιότατος; Θέλω μια απάντηση τώρα!!!», απαιτεί η Κασσιανή, αλλά εκείνη δεν της δίνει καμία απάντηση…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ