Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη ξανά ηγουμένη

898

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Φιλαρέτη γίνεται ξανά ηγουμένη.

Να και ένα καλό νέο….

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Tώρα που Σταυρίνος ξέρει ότι ο ίδιος του ο αδερφός ενορχήστρωσε τη δολοφονική επίθεση εναντίον του, το μόνο που θέλει είναι να τον βρει και να λογαριαστούνε στα ίσια. Ο Γιώργος κρύβεται στο μοναστήρι και η Τασούλα τρέμει, πως αν καταφέρει να τον βρει, θα γίνει μεγάλο κακό ανάμεσα στα δύο αδέρφια.

Πράγματι μόλις φτάνει Σταυρίνος στη Γερακιανή και αντικρίζει τον Γιώργο, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Οι δυο τους έρχονται στα χέρια και όλοι η μονή ταράζεται από τις φωνές τους. Η Κασσιανή προσπαθεί να πείσει τον τον Σαράντο να μπει στη μέση και να τους χωρίσει γιατί τα πράγματα αγριεύουν επικίνδυνα, όμως εκείνος δεν θέλει να μπλεχτεί.

Εκτός εαυτού πλέον και οι δύο είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος και πράγματι έπειτα από λίγο ακούγονται πυροβολισμοί και οι δυο τους πέφτουν στο χώμα. Μία τρομερή σιωπή σιωπή απλώνεται παντού και ο Γιώργος αφήνει την τελευταία του πνοή χτυπημένος από σφαίρα. Ο Σταυρινός συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο τμήμα για να δώσει κατάθεση για το φονικό.

Ενώ η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη, να μιλήσει στην Κασσιανή, προκειμένου να αλλάξει την κατάθεση της. Όμως αυτή δεν έχει την παραμικρή διάθεση να τον βοηθήσει. Αντίθετα τον καίει με την κατάθεση της και ουσιαστικά του δίνει τη χαριστική βολή που θα τον στείλει για χρόνια στη φυλακή. Ο ίδιος όμως δεν δείχνει να νοιάζεται καθόλου για αυτό. Αντίθετα μοιάζει να έχει αποδεχτεί τη μοίρα του και το μόνο που θέλει είναι να παραστεί στην κηδεία του αδερφού.

Η Γιάννα τον βλέπει για άλλη μία φορά να παραιτείται από τη ζωή και δεν μπορεί να το δεχτεί. Ο Σαράντος, σύμφωνα με το περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV, από την πλευρά του βλέπει για άλλη μία φορά τη γυναίκα που αγαπά να δείχνει όλο το ενδιαφέρον της, σε έναν άλλον άντρα και πόνα. Ενώ μία άλλη σύλληψη ετοιμάζεται αυτή του Λουκά. Ο μητροπολίτης επισκέπτεται την Φιλαρέτη στη Μονή και μετά από το νέο σκάνδαλο της ζητά να αναλάβει ξανά την ηγουμενία αυτή τη φορά όμως και εκείνη θα βάλει τους όρους της.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ