Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα επιστρέφει και εκδικείται τον Βίκο

3880

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Κύρα επιστρέφει και εκδικείται τον Βίκο.

Τι έχουν να δούνε τα μάτια μας;;;;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της Κύρας. Μετά την αποκαλυπτική συνάντηση με τον Βίκο, στην οποία της ομολόγησε όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στον τραγικό θάνατο της Αγγελικής, είδαμε πως ο Βίκος την εξαφάνισε με τη βοήθεια του μπράβων του.

Στη συνέχεια φρόντισε να καλύψει τα ίχνη του στέλνοντας ψεύτικο μήνυμα από το κινητό της, ώστε να καθησυχάσει τους δικούς της και κυρίως την Αλεξία.

Βέβαια οι υποψίες όλων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή σε εκείνον. Ακόμα και η Αλεξία που τον έχει ερωτευτεί τρελά, ουσιαστικά ποτέ δεν πείστηκε, ότι γιαγιά της έριξε ξαφνικά μαύρη πέτρα πίσω της, αφήνοντας την οικογένεια και τους ασθενείς της.

Όσο λοιπόν η Κύρα παραμένει άφαντη τόσο η ανησυχία της μεγαλώνει. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Μαύρο Ρόδο” σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, θα δούμε ότι η Κύρα επιστρέφει αιφνιδιαστικά. Η δυναμική γυναίκα που ορκίστηκε να ρίξει φως, στον φόνο της κόρης της, ξαναγυρίζει.

Θα δούμε ότι όλον αυτό τον καιρό πέρασε πολλά και σίγουρα έχει να αποκαλύψει ακόμα περισσότερα στον Θέμη και στα εγγόνια της. Αναμένεται μάλιστα να συμμαχήσει με ένα πρόσωπο κλειδί, ώστε να καταφέρει επιτέλους να εκδικηθεί αυτόν που μισεί θανάσιμα, τον Βίκο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ