Μαύρο Ρόδο: Καρέ-Καρέ η καuτή σκηνή για Πέτρο και Ελισάβετ

369

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε Καρέ-Καρέ την καuτή σκηνή για Πέτρο και Ελισάβετ.

Η Ελισάβετ επιτέλους αφήνετε χωρίς αναστολές στην αγκαλιά του Πέτρου και οι δυο νέοι ολοκληρώνουν τον έρωτά τους. Χωρίς να λογαριάζουν όσους θέλουν να τους βάλουν εμπόδια, ζουν επιτέλους το όνειρο τους. Σύντομα όμως θα προσγειωθούν απότομα στην σκληρή πραγματικότητα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Πέτρο και την Ελισάβετ. Αυτή την εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη, θα δούμε την νεαρή να ξεπερνά τις αναστολές της. Ενδίδεις τα συναισθήματά της για τον Πέτρο και κάνουν έρωτα, ζώντας επιτέλους το όνειρό τους. Βέβαια μέχρι αυτή την πολυαναμενόμενη ρομαντική σκηνή θα συμβούν πολλά, αφού Γεράσιμος, γεμάτος ζήλεια θα κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει. Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο.

Οι δυο αντίζηλοι έρχονται αντιμέτωποι και οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα… Στο μεταξύ ο Πέτρος ακούει τυχαία το Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για το θάνατο του Διακοσάββα και γεμίζει ερωτηματικά. Αφού ήρθε σε ρήξη με το Θέμη η Πολυξένη βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ρίχνει τον εγωισμό της και παρακαλεί τον Λευτέρη να την δεχτεί ξανά στο σπίτι. Εκείνος όμως δεν την έχει συγχωρέσει ούτε την εμπιστεύεται πια. Της φέρεται με ψυχρότητα και μάλιστα την βάζει να κοιμηθεί στην αποθήκη.

Η Πολυξένη συναντά τον μητροπολίτη και τον εκβιάζει για το διαγωνισμό, καθώς έχει στα χέρια της μια φωτογραφία “φωτιά” της νεαρής Κασσιανής. Εκείνος καταλαβαίνει πως πρέπει να ακυρώσει τον διαγωνισμό. Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να διαλύσει την σχέση της Ελισάβετ και του Πέτρου. Έτσι αποκαλύπτει στην νεαρή κοπέλα τα πάντα για το παρελθόν του Πέτρου με την Νατάσσα. Αυτή η αποκάλυψη θα προκαλέσει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η ζήλια της Ελισάβετ φουντώνει ωστόσο ο Πέτρος κάνει τα πάντα για να της εξηγήσει ότι με την τραγουδίστρια είχαν μία επιπόλαιη σχέση, που δε σήμαινε τίποτα για εκείνον. Της ξεκαθαρίζει πως η ίδια είναι η μεγάλη του αγάπη.

Η μία και μοναδική. Ο Γεράσιμος όμως δεν το βάζει κάτω. Η εμμονή του για την Ελισάβετ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και στήνει καρτέρι έξω απ’ το σπίτι της. Αρχίζει να της δείχνει το σκοτεινό του πρόσωπο και γίνεται απειλητικός… Η Ελισάβετ γεμίσει ανασφάλεια και τον φοβάται… Σε μια στιγμή απελπισίας εκμυστηρεύεται στον Πέτρο όλη την αλήθεια για την δολοφονία του Διακοσάββα. Εκείνος την ακούει συγκλονισμένος και της υπόσχεται πως θα είναι δίπλα της και δεν θα αφήσει κανέναν να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, οι φρικτές μνήμες από όσα υπέφερε εξαιτίας του Διακοσάββα είχαν κάνει για χρόνια την Ελισάβετ απόμακρη και πολύ επιφυλακτική, ειδικά με τους άντρες. Μόνο στο περιβάλλον της μονής κατάφερε να νιώσει ασφαλής από όσα συμβαίνουν στο σκληρό “έξω κόσμο”. Εκεί υπό την προστασία της θείας της, έθαψε ως ένα βαθμό τον τρόμο που της προκάλεσε ο πατέρας του Σαράντου, όταν πήγε να την αγγίξει. Ο εφιάλτης όμως ξύπνησε ξανά εξαιτίας του Γεράσιμου. Παρόλα αυτά η Ελισάβετ σιγά-σιγά κατάφερε να εμπιστευτεί τον Πέτρο.

Ειδικά αφού έζησαν μαζί την σκληρή δοκιμασία της απαγωγής, ο νεαρός την έπεισε ότι την αγαπάει ειλικρινά. Η Ελισάβετ ξέρει πλέον καλά πως είναι ερωτευμένη μαζί του. Στο σπίτι της θείας της, στην Πάτρα, οι δύο νέοι καταφέρνουν να απομονωθούν, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και όσους θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Πέτρος είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ, δεν θέλει όμως να πιέσει την Ελισάβετ. Εκείνη ωστόσο για πρώτη φορά ξεχνάει όλες τις ενοχές και τις επιφυλάξεις της.

Δεν νιώθει ανασφάλεια όταν την αγγίζει ο Πέτρος. Αντιθέτως θέλει όσο ποτέ να παραδοθεί στα συναισθήματά της, χωρίς να σκέφτεται τι θα συμβεί στο μέλλον. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ κάνουν επιτέλους έρωτα. Ο Πέτρος την κρατάει στην αγκαλιά του και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ζει το όνειρο του. Το ίδιο και εκείνη. Όμως όλα θα ανατραπούν ξανά για το ερωτευμένο ζευγάρι…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 79-80-81-82 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ