Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος κρεμιέται μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ

1818

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Ο Γεράσιμος κρεμιέται μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ

Πόσα τραύματα πια αυτή η κοπέλα;

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι. Πρέπει να αντιμετωπίσει και πάλι την οργή της Κασσιανής και του μητροπολίτη. Το κλίμα είναι εχθρικό όμως έξω από την πύλη της Μονής, την περιμένει με λαχτάρα ο Πέτρος, ο μοναδικός έρωτας και πατέρας του παιδιού της.

Η καρδιά της σκιρτά βλέποντάς τον και πηγαίνει κοντά του. Χαρούμενη του αποκαλύπτει ότι περιμένουν κορίτσι. Από χαρά και ευτυχία εκείνος καταρρέει στα πόδια της. Αυτή η σκηνή στα μάτια του Γεράσιμου που τους βλέπει είναι μαχαίρι που τον σκοτώνει.

Νιώθει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ελπίδα να είναι μαζί με την Ελισάβετ. Απελπισμένος φτιάχνει μια θηλιά και απαγχονίζεται. Η Ελισάβετ δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ αντικρίζοντας τον κρεμασμένο Γεράσιμο. Η Ευτυχία, η οποία αγωνία για την τύχη του Γεράσιμου τον ψάχνει απεγνωσμένα.

Η είδηση για την αυτοκτονία του φτάνει στα αυτιά της. Τραγική φιγούρα μπροστά στο άψυχο σώμα του νεκρού μονάκριβου γιου της μην αντέχοντας τον πόνο, καταρρέει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ