Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο

910

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γεράσιμος μιλά για το θάνατο του Διακοσάββα τον Σαράντο.

Στο μεταξύ η ενέδρα που στήνουν ο Καστρινός και ο Λουκά στον Βίκο είναι θανατηφόρα και έχει ήδη μπει σε λειτουργία. Το αυτοκίνητο του έχει παγιδευτεί με εκρηκτικά και αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού για να τιναχτεί στον αέρα. Παρόλο που εκείνος έχει ζητήσει από την Θάλεια να τον κρατάει ενήμερο για τα πλάνα του Θέμη, αυτή την φορά τίποτα και κανένας δεν μπορεί να τον προειδοποιήσει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Έτσι κι αυτός κάνει όνειρα, τα οποία μοιράζεται με την Αλεξία, για το πως θα φύγουν οι δυο τους μαζί στο εξωτερικό. Μάλιστα έχει ήδη καταστρώσει το δικό του σχέδιο για να τα καταφέρουν, χωρίς να φαντάζεται ότι βρίσκεται μια ανάσα από το θάνατο. Όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο του και ετοιμάζεται να γυρίσει το κλειδί, το χέρι του Λουκά είναι ήδη στο κουμπί.

Όμως ξαφνικά, δίπλα του στη θέση του συνοδηγού εμφανίζεται η Θάλεια και η παρουσία της ακυρώνει τα πάντα. Στο μεταξύ, ο Σταυρίνος σίγουρος πια ότι ο ίδιος του ο αδελφός οργάνωσε την επίθεση εναντίον του, αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν, για να φτάσει το ατύχημα που είχε χρόνια πριν με τη μηχανή και τον άφησε παράλυτο.

Και όταν πια παίρνει στα χέρια του το γράμμα, που άφησε πίσω του ο μοναδικός μάρτυρας, δεν ξέρει αν έχει τη δύναμη να το ανοίξει. Την ίδια στιγμή στο ψυχιατρείο ο Γεράσιμος παραμένει εκτός ελέγχου. Η Ευτυχία που δεν φεύγεις στιγμή από δίπλα του, αδυνατεί να τον συγκρατήσει και εκείνος σε έξαλλη κατάσταση εκστομίζει σοκαριστικές αλήθειες. Μπροστά στον Σαράντο λέει ότι είδε τον Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και δε διστάζει να του αποκαλύψει τις τελευταίες λέξεις, που είπε ο πατέρας του, προδίδοντας ότι ήταν ο δολοφόνος του.

Ο Βίκος στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV , εξομολογείται στον Παράσχο ότι θέλει να αφήσει τη νύχτα και ζητά την βοήθεια του για τελευταία φορά, προκειμένου αυτός και η Αλεξία να φύγουν στο εξωτερικό. Όμως ο Λουκάς έχει άλλα σχέδια κι αυτή τη φορά τίποτα δεν θα τον σταματήσει. Ενεργοποιεί τον εκρηκτικό μηχανισμό που έχει τοποθετήσει στο αμάξι του και περιμένει το “μπαμ” που θα γράψει το τέλος.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ