Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σε αμόκ – Πυροβολεί αστυνομικό

917

Ο Γεράσιμος δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στο Μαύρο Ρόδο. Είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον αδίστακτο σκοπό του. Τι ετοιμάζει και τι θα κάνει στα επόμενα επεισόδια;

Η αγάπη του Γεράσιμου για την Ελισάβετ δεν έχει όρια, με αποτέλεσμα να κάνει επιπόλαιες κινήσεις, λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. Ήδη στο χθεσινό επεισόδιο τον είδαμε να παίρνει τα πάνω του με το που είδε την Ελισάβετ στην κλινική.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ωστόσο, όταν εκείνη του είπε ότι φεύγει δεν την άφηνε από την αγκαλιά του. Έτσι, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του και κλείνει δύο εισιτήρια για να φύγουν στο εξωτερικό. Όμως, τα πράγματα δεν θα πάνε έτσι όπως τα έχει υπολογίσει και θα βρεθεί σε νέες περιπέτειες.

Ο Λευτέρης βλέπει ότι η ζωή της κόρης του βρίσκεται σε κίνδυνο και ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία φυλάει το μοναστήρι. Εκείνος πηγαίνει να την βρει στο μοναστήρι και να της πει να φύγουν, όμως βλέπει την αστυνομία και πάνω στον πανικό του βγάζει το όπλο και πυροβολεί.

Ένας αστυνομικός σωριάζεται στο έδαφος. Ο Γεράσιμος τον πυροβολεί εν ψυχρώ, με τα νέα να τρέχουν σε όλη την Γερακιανή. Αμέσως συλλαμβάνεται και ο εφιάλτης του ξεκινάει…

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ