Μαύρο Ρόδο: Περίληψη με Φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 122-125

1080

Τα επόμενα επεισόδια (122-125), με τα οποία επιστρέφει από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου η αγαπημένη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο, είναι καταιγιστικά.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ συναντιούνται μετά την εξέτασή της στον γιατρό, στο επεισόδιο 122

Η Αλεξία βρίσκεται σε μεγάλο σοκ ακούγοντας τα νέα για την ανατίναξη του αυτοκινήτου του Βίκου. Ο Θέμης ρωτά τον Λουκά αν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι ο Βίκος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που ανατινάχθηκε. Ο Λουκάς του λέει ότι είναι αμφίβολο, καθώς η έκρηξη ήταν μεγάλης ισχύος. Θα καταφέρει να εντοπίσει ο Σταυρίνος τον αδελφό του που κρύβεται στο μοναστήρι; Η Τασούλα τρέμει ότι θα συμβεί μεγάλο κακό ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Ο Γιαννίκος πιέζει τη Θάλεια να του δώσει πληροφορίες για τους υπαίτιους της έκρηξης. Πώς θα αντιδράσει η Αλεξία στην πρώτη προσπάθεια του πατέρα της να της μιλήσει μετά την έκρηξη; Ο Πέτρος και η Ελισάβετ συναντιούνται μετά την εξέτασή της στον γιατρό. Η Αλεξία βρίσκει ένα αποδεικτικό στοιχείο που της σβήνει κάθε ελπίδα ότι ο Βίκος είναι ζωντανός.

Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική, στο επεισόδιο 123

Η σύγκρουση των αδελφών Μπόγρη φτάνει στο αποκορύφωμά της. Ο καβγάς τους έχει ανησυχήσει όλο το Μοναστήρι. Η Κασσιανή προσπαθεί να πείσει τον Σαράντο να τους χωρίσει, αλλά εκείνος αρνείται. Λίγο αργότερα ακούγονται πυροβολισμοί. Τα δύο αδέλφια βρίσκονται στο χώμα. Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική. Ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει να συζητήσουν. Η Ελισάβετ έχει αποφασίσει να μην του μιλήσει ποτέ ξανά. Ο Πέτρος απελπίζεται. Ο Θέμης συναντά την Αλεξία στο σημείο της έκρηξης.

Τα λόγια που ακούει από το στόμα της κόρης του είναι πολύ πικρά. Φοβάται πως τη χάνει για πάντα. Ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική. Εκείνος, όμως, θέλει να επιστρέψει στο Μοναστήρι, κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος αποφασίζει να επιστρέψει στην Πάτρα. Νιώθει ότι δεν έχει πια θέση στη Γερακιανή. Ένα μήνυμα, όμως, που θα δει, τον παραξενεύει. Ίσως, η ελπίδα να είναι ακόμα ζωντανή.

Η Αλεξία ανακοινώνει στην Όλγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει, στο επεισόδιο 124

Ο Σταυρίνος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και περιμένει να δώσει κατάθεση για το φονικό. Η Τασούλα προσπαθεί να πείσει την Πολυξένη να μιλήσει στην Κασσιανή για να αλλάξει την κατάθεσή της. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι μαζί με τον Λευτέρη για να μάθουν την αλήθεια για τον υπέρηχο της Ελισάβετ. Ο Μανόλης με την Ευτυχία ζητούν από την Ελισάβετ να μιλήσει στον Γεράσιμο μήπως και ηρεμήσει.

Η Αλεξία ανακοινώνει στην Όλγα και τον Παναγιώτη ότι φεύγει για ένα μακρινό ταξίδι. Η Θάλεια μαθαίνει ότι ο Γιαννίκος ετοιμάζεται να στείλει περιπολικό για τη σύλληψη του Λουκά. Η Φιλαρέτη θα βοηθήσει τον Λευτέρη να μάθει αν ισχύει ή όχι η αποβολή της Ελισάβετ. Τι θα συμβεί στην Αλεξία κατά τη διαδρομή της προς το αεροδρόμιο;

Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ δεν έχασε το παιδί, στο επεισόδιο 125

Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Η Αλεξία θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βίκο, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελισάβετ κρατάει την αλήθεια για το παιδί μόνο για τον εαυτό της.

Άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το μαγαζί του Καστρινού και εκείνος είναι σίγουρος ότι πρόκειται για αντίποινα από τους άνδρες του Βίκου. Ο Σταυρίνος προσπαθεί να γλιτώσει τη φυλακή. Η Κασσιανή καταθέτει στην αστυνομία και του δίνει τη χαριστική βολή. Ο Βίκος, γυρνώντας από την κόλαση, «φυτεύει» δικό του άνθρωπο στο περιβάλλον του Καστρινού.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ