Μαύρο Ρόδο: Περίληψη με φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 127-131

982

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις και εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται στα επόμενα επεισόδια 127-131 της αγαπημένης σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Στα νέα επεισόδια, η Αλεξία θα μάθει από τον Θέμη ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης, ο Γεράσιμος θα το σκάσει από την κλινική, ενώ ο Βίκος θα δηλητηριάσει τον Θέμη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα επόμενα επεισόδια (127-131) της σειράς «Μαύρο Ρόδο», που θα δούμε από την Κυριακή 18 έως την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Ο Πέτρος αναγκάζει την Ελισάβετ να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε στο επεισόδιο 127
Η μέρα της κηδείας του Μπόγρη έφτασε. Ο Βλάσης απειλεί να καταδώσει τον Λουκά για την αγορά των εκρηκτικών. Ο Βίκος και η Αλεξία, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης, με μεγάλη έκπληξη διακρίνουν ένα πρόσωπο. Ο Πέτρος αναγκάζει την Ελισάβετ να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και καβγαδίζουν. Η Ελισάβετ είναι ανένδοτη σε ό,τι αφορά στις προθέσεις της για το παιδί και ο Πέτρος την απειλεί. Ο Ζαμάνος και η κόρη του επισκέπτονται τον Θέμη και θέλουν να μάθουν αν εκείνος αποκάλυψε στη Φιλαρέτη την ταυτότητα του γιου της. Ο Παράσχος ετοιμάζεται να δώσει στον Θέμη όλες τις πληροφορίες για την εμπλοκή του Βίκου στο θάνατο της Αγγελικής. Θα τα καταφέρει ή θα τον σταματήσει ο νέος άνθρωπος που έχει «φυτέψει» ο Βίκος στο γραφείο του Θέμη;

Ο Γεράσιμος το σκάει από την κλινική, στο επεισόδιο 128
Ο Παράσχος συναντά τον Βίκο. Ο Πέτρος αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της Ελισάβετ. Ο Ζαμάνος και η κόρη του είναι αποφασισμένοι να εκβιάσουν τον Καστρινό. Εκείνος θα περάσει στην αντεπίθεση. Στο μοναστήρι, η Κασσιανή αναστατώνεται με την απόφαση του Μητροπολίτη, να δώσει προσωρινά την Ηγουμενία στη Φιλαρέτη. Ο Γεράσιμος το σκάει από την κλινική. Ο Βίκος προβληματίζεται για την εμμονή του Ζαμάνου να τον δει νεκρό.

Ο Θέμης κάνει μια αποκάλυψη στην Αλεξία για τον Βίκο, στο επεισόδιο 129
Ο Λευτέρης ζητάει εξηγήσεις από τον Πέτρο για την κίνησή του να βάλει δικηγόρο να απειλήσει την Ελισάβετ. Η Κασσιανή προτείνει στην Πολυξένη να τη βοηθήσει, ώστε να απαλλαγεί από τη Φιλαρέτη. Ο Βίκος έχει στα χέρια του το δηλητήριο και με τη βοήθεια του Φρέντι δίνουν την πρώτη δόση στον Θέμη. Η Θάλεια πηγαίνει στον Γιαννίκο για να δει τα προσωπικά αντικείμενα του Παράσχου. Η Γιάννα κάνει μία κουβέντα στον Σαράντο ξεκαθαρίζοντάς του το τέλος της σχέσης τους. Πώς θα αντιδράσει ο Γιαννίκος όταν αποκαλυφθεί ότι δεν ήταν ο Βίκος στο αυτοκίνητο την ώρα της έκρηξης; Ποιος μπαίνει κρυφά στο κελί της Ελισάβετ ενώ εκείνη κοιμάται; Ο Θέμης αποκαλύπτει στην Αλεξία ότι ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης.

Ο Θέμης νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν, στο επεισόδιο 130
Η συζήτηση της Αλεξίας με τον πατέρα της είναι αποκαλυπτική. Η Αλεξία δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο Βίκος είναι ο γιος της Φιλαρέτης. Ο Θέμης αρχίζει να έχει συμπτώματα από το δηλητήριο. Νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν για πρώτη φορά. Η Θάλεια έρχεται αντιμέτωπη με το αναπόφευκτο: ο Γιαννίκος την πιάνει επ’ αυτοφώρω. Η Αυξεντία φεύγει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα. Η Πολυξένη βγαίνει από τη μονή μαζί με τις δύο εικόνες. Η συνάντησή τους θα έχει άσχημη εξέλιξη. Ο πανικός της Ελισάβετ έχει φτάσει σε επικίνδυνα, για το μωρό, σημεία. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο άδικα της έχει φερθεί.

Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι & πέφτει πάνω στην Ελισάβετ, στο επεισόδιο 131
Ο Βίκος μαθαίνει από την Αλεξία την ταυτότητα της βιολογικής του μητέρας. Ο Πέτρος πηγαίνει στο μοναστήρι να συναντήσει τη Φιλαρέτη και πέφτει πάνω στην Ελισάβετ. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του και της ζητάει συγγνώμη. Η Ελισάβετ είναι ακόμα αρνητική απέναντί του. Η Πολυξένη πηγαίνει στο σπίτι του Λευτέρη για να κρύψει τις εικόνες. Η Αλεξία αποκαλύπτει στον Πέτρο ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του Βίκου. Τι κρύβεται πίσω από τα εισιτήρια που βγάζει ο Γεράσιμος για τη Σουηδία; Η Ελισάβετ συνειδητοποιεί ότι έχει φτάσει το τέλος της ζωής της Αυξεντίας. Ο Βίκος μαθαίνει ότι η Φιλαρέτη είναι η μητέρα του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ